Angajarea ca webcam-model pe Bongacams

Publicat: Expresul

BongaCams nu accepta modele care au varsta sub 18 ani. Inainte de a crea contul aici,  persoana interesata trebuie sa trimita o copie a actului sau de identitate, a permisului de conducere sau a oricarei alte forme de document de identitate, pentru a dovedi ca are varsta legala. Legea federala impune tuturor retelelor pentru adulti sa verifice varsta modelelor.

Calculator

Sistemul Windows este preferat atunci pentru a lucra la BongaCams. Cu toate acestea, acest site functioneaza si pe Mac si pe orice alt computer modern. Este usor de operat si de rulat, astfel incat modelele nu se confrunta cu multe provocari. Chiar si noile modele vor invata cum sa foloseasca softul decent si isi vor gasi drumul destul de repede prin website-ul respectiv. Fiecare persoana interesata de angajari pentru videochat trebuie sa aiba un calculator bun.

Camera web

Ar trebui sa fie folosita o camera HD cu un microfon incorporat. Cu cat este mai buna calitatea camerei web, cu atat sunt mai apreciate spectacolele; acest lucru se traduce, de asemenea, in venituri mai bune, pentru ca multi oameni vor dori sa urmareasca profilul.

Conexiune rapida la Internet

Pentru o sesiune live-hd Bongacam, este nevoie de internet rapid. Se recomanda imbunatatirea vitezei de incarcare pentru a face mai multi bani intr-o zi. De asemenea, se poate trece la un furnizor care are conexiune la internet de mare viteza, preferabil fiber-to-the-home.

Angajari pentru videochat

Este important ca persoana sa aiba acces la un loc bun pentru a efectua show-urile de videochat.

Majoritatea modelelor aleg sa-si foloseasca dormitorul sau sa-si amenajeze doar o camera pentru webcamming. Depinde de model sa decida unde doreste sa isi efectueze spectacolele. Cu toate acestea, locul ales trebuie sa fie curat, privat si sexy, pentru a atrage spectatorii.

Modelele care lucreaza cu BongaCams castiga de la 4 pana la 6 centi per token. Fetele noi incep de la cel mai mic pret, 4 centi pe token, dar cresterea la 5 centi este rapida si usoara. Pentru a castiga un suficient la BongoCams fiecare model trebuie sa Incarce cel putin trei imagini. Este important ca fiecare model sa trimita suficienta informatie la „Despre mine”.

De asemenea, se vor informatii in sectiunea “programare”. Este bine ca modelul sa incarce un videoclip sau chiar mai multe, dupa cum considera necesar. Se poate lua in calcul si crearea unui fundal frumos si alegeti un font unic, elegant.

Despre plata

BongaCams BongaCams plateste fetele in fiecare saptamana. Cu toate acestea, se pot ridica veniturile numai daca s-au strans  50 $ sau mai mult per sesiune/saptamana. Metodele de plata includ Wire, Paxum, ACH si firstChoicePay. Modelele nu au de ce sa isi faca griji in privinta platii compensatorii, deoarece acest site  protejeaza impotriva acestora.

Ce servicii se pot oferi?

Singurul lucru pe care modelele il fac pe acest site este webcamming-ul. Cu toate acestea, sesiunile live pot fi “condimentate” in moduri diferite pentru a permite modelelor sa faca mai multi bani. Se poate oferi  un spectacol privat, pe care nimeni nu il poate spiona. Exista spectacole spion, ceea ce inseamna ca diferiti oameni pot spiona show-ul individual daca nu este un spectacol privat complet.

Cum sa fii un webcam model pe Stripchat

Sunt multe persoane care se intreaba cum sa se  alature Stripchatului? Este un site de webcam models cu crestere rapida si are programe care se potrivesc fiecarui model. Totul incepe cu inregistrarea. Fiecare model incepe prin a fi acceptat si inclus in sistemul de afiliere, iar contul este online si poate fi accesat de catre vizitatori, dupa ce a fost aprobat. Pentru a deveni un model StripChat, trebuie sa ca persoana sa aiba 18 ani sau mai mult.

Castigurile

Ca incepator fiecare model se intreaba cum va castiga bani ca un model de webcam la Stripchat. Acest site de angajari videochat nu este diferit de cele mai multe site-uri de webcamming. Dar are niste avantaje speciale, cum ar fi castigurile mari, care ajung pana la 60%.

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!