Mi-am refacut instalatia electrica din toata casa cu materiale electrice de calitate si ma pot baza pe ea oricand

Publicat: Expresul

Intre a cumpara o locuinta veche si a o reface dupa bunul plac si a construi de la zero o locuinta prima varianta mi s-a parut cea mai avantajoasa. E mult mai simplu sa refaci ceva ce exista decat sa construiesti totul caramida cu caramida. Si pretul e mai mic, poti sa investesti in ce materiale doresti, sa personalizezi casa sau apartamentul cum doresti.

Imediat dupa ce am cumparat casa, pentru ca urasc statul la bloc, m-am apucat de treaba. Dupa renovari si refaceri de structuri am trecut la interior. Aici prima grija, instalatia electrica si sanitara. Casa era destul de veche, asa ca riscul unor accidente nedorite trebuia eliminat.

Pentru ca am vrut sa am o instalatie electrica pe care sa ma pot baza am cautat cele mai bune materiale si le-am gasit rapid in online pe site-ul celor de la SpinComexim din Bucuresti. O firma cu experienta si o multime de produse din aceasta categorie, SpinComexim a venit cu o oferta de nerefuzat, preturi bune, produse de la cele mai bune firme.

Cele mai citite articole

Am luat de la ei cabluri, trasee, tot ce trebuie pentru tablou electric si sigurante, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat eficiente energetic. Comanda am plasat-o rapid din online, m-am documentat rapid despre produsele lor si am discutat si cu departamentul Relatii Clienti pentru lamuriri suplimentare.

Transportul a fost gratuit pentru ca am avut comanda peste 200 Ron de la SpinComexim din Bucuresti, termenul de livrare a fost stabilit de comun acord, un mare avantaj dupa parerea mea. Nu a durat mai mult de 24 de ore pana am primit produsele comandate online, am fost multumit de ele, le-am folosit imediat si am obtinut poate cea mai buna instalatie electrica din cate am avut pana acum.

Alt lucru ce m-a surprins placut a fost stocul, mereu actualizat, mereu cu produse disponibile rapid, ai tot ce doresti oricand ai nevoie, nu astepti pana cand se reface stocul. Calitatea superioara, rezistenta, punerea in opera foarte simpla, garantia oferita de producatori si de distribuitori, iata doar cateva motive pentru care voi reveni cu siguranta la ei.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare