Top 5 cele mai populare vanzari auto sh din Romania

Publicat: Expresul

Pandemia si-a spus cuvantul asupra industriei de autoturisme, activitatea din majoritatea fabricilor ajungand sa scada drastic, fapt care a avut consecinte cat se poate de ridicate pentru comercializarea de autoturisme la mana intai. In situatia de fata, dorind sa gaseasca alternative cat mai potrivite, majoritatea romanilor au cautat sa se reprofileze, un numar ridicat alegand sa apeleze cu incredere la vanzari auto second hand, acestea putand sa se dovedeasca extrem de benefice.

In situatia de fata, pentru a veni in ajutorul romanilor care doresc sa se informeze cu privire la cele mai populare alternative disponibile pe piata auto, in articolul prezent au fost aduse in discutie principalele 5 modele de masini de vanzare disponibile in domeniul second hand din Romania.

Vanzari auto second hand: care sunt cele mai populare 5 alternative disponibile pe piata?

Atunci cand vine vorba de comercializarea produselor la mana a doua, este important sa se apeleze la modele cat se poate de calitative, pentru ca beneficiile obtinute sa fie cat mai bune cu putinta. Prin urmare, iata care sunt top 5 cele mai populare autoturisme second hand de pe piata:

5. BMW – 22.033 masini

Pana in luna iunie a anului 2022, nu mai putin de 22.000 de masini de tip BMW au fost inmatriculate pe teritoriul Romaniei, aceste modele bucurandu-se de o popularitate cat se poate de ridicata printre iubitorii de masini. Printre cele mai populare modele se numara Seria 3, cu an de fabricatie 2006-2008 si Seria 5, cu an de fabricatie 2011-2012.

4. Audi – 22.076 masini

Aproape la egalitate cu modele de tip BMW, si Audi beneficiaza de o popularitate extrem de ridicata printre randurile cumparatorilor de masini, dupa cum arata cifrele din domeniu. Printre cele mai dorite modele se numara A4 B8, an fabricatie 2008-2010 si A6 C7, an fabricatie 2012-2013.

Cele mai citite articole

3. Ford – 25.375 masini

Avand inmatriculate in tara nu mai putin de 25.000 de modele in anul 2022, brandul Ford reprezinta ce-a de-a treia alegere a romanilor atunci cand vine vorba de masini luate la mana a doua. Printre cele mai populare modele se numara Focus, Mondeo si Fiesta.

2. Opel – 32.139 masini

Pe locul 2 in preferintele romanilor se numara, probabil dupa cum era de asteptat, brandul Opel, printre cele mai populare modele ale acestuia numarandu-se Astra, Insignia si Corsa.

1. Volkswagen – 66.122 masini

La momentul actual, cel mai popular brand de pe piata second hand este Volkswagen, printre cele mai dorite modele ajungand sa se numere Passat si Golf.

In concluzie, acestea sunt cele mai populare modele de masini la mana de pana acum.  

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare