Proiect în impas la Dunăre

Publicat: Expresul
fotbal in romania

Unul dintre iniţiatorii noului proiect de la CS Turnu Severin, Nikos Koropoulis, a renunţat la funcţia de director de marketing al grupării oltene, cedând criticilor venite din partea conducătorilor români.

NIKOS KOROPOULIS ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA PRINTR-UN COMUNICAT DE PRESĂ: „Cu două luni în urmă, CS Turnu Severin era ca şi un om gata de sinucidere din cauza problemelor financiare. Pot spune că am luat decizia de a ajuta acest club ca locuitor al oraşului Drobeta-Turnu Severin, ca fan al echipei şi ca profesionist în marketing sportiv. Titlul de «Director de marketing» a fost doar teoretic şi nimic mai mult. CS Turnu Severin are o administraţie, pentru că aparţine Primăriei, care alege toţi membrii consiliului director. Domnul Marius Screciu, viceprimar, este practic persoana care conduce clubul şi care are ultimul cuvânt în legătură cu orice decizie luată. Mass-media din România a creat mitul «şefii greci», «investitorii greci» şi alte mari titluri, dar nu era adevărat. Fiind prezent tot timpul la stadion, chiar şi în zilele de Crăciun şi de Revelion, am fost obligat să mă ocup de toate problemele clubului. În locul organizării marketingului şi a departamentului comercial al clubului, am pierdut timp ocupându-mă de soluţionarea unor probleme pe care conducerea nu le-a rezolvat în lunile precedente. Acest efort personal nu a fost recunoscut de nimeni din club sau din Primărie. Când am venit, clubul nu avea nicio valoare în marketing. Este nevoie de timp şi multe eforturi să câştigi această valoare. Începând cu data de marţi, 19 februarie 2013, am luat decizia de a renunţa la titlul teoretic şi onorabil de «director de marketing» şi de a rezilia contractul companiei mele cu clubul, informându-i totodată printr-o scrisoare oficială pe domnul primar, Constantin Gherghe, şi pe domnul viceprimar, Marius Screciu. Aş vrea să urez clubului CS Turnu Severin mult succes şi să le spun fanilor să-şi susţină echipa în continuare!“, se arată într-un comunicat emis de Nikos Koropoulis. În ciuda acestei demisii, echipa a debutat cu dreptul în 2013. A obţinut un punct la Concordia Chiajna şi speră la salvarea de la retrogradare.

Cele mai citite articole

PE DE ALTĂ PARTE, CONDUCEREA GRUPĂRII DE LA DUNĂRE A DECIS SĂ DEA CURS OFERTEI venite de la divizionara secundă CS Mioveni pentru atacantul Sergiu Arnăutu, acesta fiind împrumutat până la vară grupării argeşene. La CS Mioveni va evolua din retur şi Dragoş Dragalina, fostul mijlocaş al CS Turnu Severin ajungând la formaţia argeşeană din postura de jucător liber de contract. La cererea specială a lui Jerry Gane, oficialii severineni l-au înregimentat în schimb pe Cătălin Crăciun, atacantul craiovean devenind liber de contract săptămâna trecută, după ce şi-a reziliat contractul cu FC Olt. „Eu l-am dorit încă din vară pe Crăciun, dar cei de la Olt nu au vrut să-i dea drumul, ne-au zis să facem ofertă. Acum  l-am luat gratis şi e în cantonament, cu echipa. E un jucător foarte bun, eu ştiu ce potenţial are şi ne va fi de ajutor“, a explicat Jerry Gane.

LA RÂNDUL SĂU, ATACANTUL DE 22 DE ANI, CRESCUT DE UNIVERSITATEA CRAIOVA, A FOST FOARTE BUCUROS CĂ VA EVOLUA ÎN PRIMA LIGĂ, sperând să debuteze la Severin chiar în partida cu Astra Giurgiu, programată luni, de la ora 20.30. „Mă bucur că am venit la Severin. Pentru mine este a doua experienţă la această echipă, am mai jucat în perioada când se numea Gaz Metan CFR Craiova, tot sub comanda lui Jerry Gane. Este un pas înainte pentru mine, pentru că vin în Liga I şi sper să fac o treabă bună. Îmi doresc foarte mult să ne salvăm de la retrogradare şi, dacă mă uit la jucătorii pe care îi avem în lot, cred că vom reuşi să rămânem în Liga I. Joi pot să semnez contractul cu Severin, pentru că atunci expiră termenul de cinci zile în care cei de la FC Olt pot depune recurs. Nu vor fi probleme, sunt sigur şi voi putea evolua la meciul cu Astra dacă se va apela la mine“, a afirmat Cătălin Crăciun. Oficialii olteni au reuşit să parafeze contractele lui Ciprian Brata, care a primit în cele din urmă a cordul de împrumut de la FC Braşov, şi Iskadar Dzalilov, care a avut probleme cu obţinerea cărţii verzi.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare