Modele de genti pentru primavara 2019

Publicat: Expresul

Geanta este unul dintre principalele accesorii ale tinutelor doamnelor si domnisoarelor. Geanta poate fi office, eleganta, casual, micuta sau foarte incapatoare, din piele sau din alte materiale, stil rucsac, in diferite culori, texturi, modele. In categoria genti de primavara pentru doamne intra si rucsacuri de dama, foarte cochete si spatioase, care dau o aparitie fashion-urbana.

Desi este facut pentru zonele montane, rucsacul se potriveste si doamnelor care locuiesc la oras si vor sa aiba mai multa libertate de miscare. In plus, rucsacul este perfect pentru iesirile la picnic, plimbarile in parc si pentru doamnele si domnisoarele care prefera mersul pe bicicleta. Rucsacurile de dama sunt adaptate unui stil casual sau sport, unele modele fiind chiar foarte chic si pot fi luate la unele evenimente informale.

Cum alegi cel mai potrivit model de rucsac pentru primavara

Cele mai citite articole

Modelele de rucsacuri pentru primavara trebuie alese in functie de anumite criterii bine stabilite, pentru ca decizia luata sa fie una satisfacatoare din punctul de vedere al utilitatii si al trendurilor anului in curs. Asadar, un rucsac pentru doamnele si domnisoarele cochete trebuie ales in functie de:

  • Capacitate. Un rucsac mic, in care sa incapa lucrurile strict necesare, este suficient pentru treburile zilnice si poate fi purtat mai mult ca un accesoriu. Un rucsac cu o capacitate mai mare este perfect pentru doamnele si domnisoarele care au un job ce implica purtarea unui laptop sau a unei tablete, dar si pentru mamicile care au nevoie de tot felul de accesorii pentru copii.
  • Materiale. Rucsacul de dama poate fi realizat din materiale precum piele naturala sau intoarsa, panza de bumbac, nylon sau alte materiale mai mult sau mai putin rezistente. Pentru activitatile urbane, modelele realizate din piele naturala sau din piele intoarsa sunt ideale, fiind practice si atragand privirile admirative ale celor din jur. Rucsacul din panza de bumbac este mai ieftin, insa cu imprimeul potrivit nu va parea ieftin deloc. Modelele din nylon protejeaza foarte bine de apa si nu se rup atat de usor.
  • Confort. Rucsacul de dama trebuie sa fie foarte confortabil. Spre deosebire de o geanta clasica, ce cade de pe umar, confortul rucsacului este dat de constructia spatelui si de bretele. Preferabil ca bretelele sa fie late si acoperite cu un material ce permite circulatia aerului pe zonele de contact cu corpul, astfel incat sa previna aparitia transpiratiei si riscul de jenare.

Avantajele purtarii unui rucsac de dama

Doamnele si domnisoarele care s-au saturat sa tina geanta pe umar sau care doresc sa se imbrace mai casual si sa se plimbe cu bicicleta prin oras, pana la locul de munca sau la cursuri, pot opta pentru un ruscac care nu le deranjeaza la mers, care le ofera confortul mult dorit si care le intregesc look-ul.

Purtarea unui rucsac de dama inseamna mai multa comoditate, mentinerea unei pozitii corecte datorita purtarii lui pe ambii umeri, posibilitatea de a fi purtat pentru a avea maini libere si posibilitatea de a avea libertate de miscare. Unele rucsacuri se potrivesc chiar si tinutelor elegante si se vor dovedi mult mai incapatoare decat o geanta.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare