Kimono-ul – cel mai elegant articol, de purtat pe plaja

Publicat: Expresul

Sezonul estival este cea mai indragita si asteptata perioada a anului, in care toata lumea scapa de rutina si participa la activitati in aer liber, pe nisipul fierbinte al marii. 

In randul doamnelor si domnisoarelor, inceperea concediului sau vacantei de vara, vine cu responsabilitatea alegerii pieselor vestimentare, de purtat la mare sau la piscina, iar pe langa achizitionarea unui costum nou de baie, acestea isi doresc un plus de eleganta, ce poate fi adus doar de un kimono de plaja.

Magazinele ce dispun de astfel de produse trebuie sa prezinte varietate, preturi accesibile, culori, modele si marimi diferite, potrivite preferintelor oricarei cliente.

Este kimono-ul un produs care se afla in trend si merita achizitionat?

Kimono-ul vine din cultura japoneza, fiind purtat, in mare parte, de gheise, iar istoria acestuia ramane una extrem de complexa si frumoasa. In prezent, acesta este apreciat de catre tot mai multe culturi, fiind readaptat, reinterpretat si purtat in tot mai multe contexte.

Cele mai citite articole

Asadar, prin adaptarea acestui trend actual, al purtarii kimono-urilor de plaja, doamnele nu doar ca aduc un aer fresh tinutei pe care o poarta, ci aduc si un omagiu culturii fashion din Japonia.

Ce criterii trebuie sa prezinte un astfel de produs, astfel incat sa fie cumparat?

Varietatea este principalul criteriu ce trebuie avut in vedere, in cazul achizitionarii kimono-urilor. Astfel, la o simpla accesare a paginii unui magazin, o multitudine de variante ale produsului dorit trebuie sa apara pe ecranul clientelor, care vor avea disponibila posibilitatea alegerii celei mai potrivite piese, in functie de preferinta.

Site-ul este musai sa fie sigur si sa prezinte posibilitati ofertante clientelor; in cazul in care o persoana doreste sa comande un produs premium, de exemplu, optiunea de plata in rate si livrarea gratuita trebuie sa fie disponibile, astfel incat oricine poate sa aiba acces la marfa.

Asadar, pentru o nota eleganta si in acelasi timp trendy, kimono-urile de plaja sunt piesele ideale, ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul de voiaj al niciunei domnisoare, detinerea unui model calitativ si frumos, fiind cu atat mai satisfacatoare.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare