7 sfaturi pentru a alege inele de logodna

Publicat: Expresul

Acum sunt la moda inele de logodna din aur alb, insa nu este obligatoriu ca toate persoanele sa le agreeze. Sunt atat de multe modele de inele pe piata incat este destul de greu pentru o persoana sa il gaseasca pe cel potrivit. Din acest motiv, acest articol prezinta o serie de sfaturi utile pentru alegerea celui mai bun inel de logodna, care va impresiona cu siguranta.

Inele de logodna din aur alb

Inelele de logodna din aur alb sunt bijuterii scumpe si delicate, care vor atrage cu siguranta atentia oricarei persoane si care vor trezi simpatia celei care le primeste. Un inel de logodna din aur alb se va dovedi alegerea optima. Se pot adauga pietre pe modele speciale si forme atipice si va fi obtinut rapid cel mai frumos inel de logodna. Exista numeroase modele de inele de logodna din aur alb care pot fi comandate. Inainte de a porni in cautarea celui mai potrivit inel este important sa fie stabilit bugetul, pentru ca toate aceste cautari sa fie facute optim.

Metalul din care este confectionat inelul

Acesta este aspectul de care trebuie sa se tina cont, pentru ca preferintele partenerei conteaza cel mai mult. Pe piata de specialitate exista o varietate de metale pretioase din care se poate confectiona un inel de logodna special. O persoana poate alege aur galben, alb sau roz, paladiu, platina si argint. Costul pentru respectivul inel variaza destul de mult, tinand cont de metalele alese, iar platina este cel mai scump material.

Forma inelului

Forma pe care piatra aleasa o are este un aspect important in special in opinia persoanei care urmeaza sa poate inelul. Sunt mai multe optiuni legate de pietre, incepand de la o piatra rotunda sau de la o piatra dreptunghiulara si pana la o piatra ovala, in forma de marchiza sau in forma de printesa. Este important sa se determine de la bun inceput ce forma se potriveste celei mai dragi persoane.

Detalii tehnice

In momentul in care decizia merge in favoarea unui inel cu diamant, atunci este importanta analiza calitatii acestuia. Cele mai cautate diamante sunt cele din categoria G sau H. Greutatea diamantului implica faptul ca atunci cand el are mai multe carate nu trebuie sa fie neaparat si mai voluminos. Aspectul depinde de forma si de taietura, dar si de suportul pe care se monteaza diamantul.

Inelele de logodna in trend

Moda se schimba in fiecare an si de aceea, cele mai importante sunt preferintele persoanei care urmeaza sa poarte inelul precum si stilul sau normal. Un inel clasic care nu se demodeaza este unul cu diamant rotund. Atunci cand partenera are preferinte neconventionale, poate primi inele cu diamante care scot in evidenta culoarea pietrei. Un diamant verde sau rosu va fi greu de trecut cu vederea.

Ceva iesit din comun

Atunci cand scopul este acela de a surprinde partenera cu inele de logodna diferite, trebuie sa se aiba in vedere ca exista mai multe magazine in care pot fi gasite modele atipice. Se poate alege un inel care are un diamant rotund, colorat sau unul care are mai multe diamante.

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!