Ti-e teama sa incerci o noua marca de telefon mobil? Iata ce poti face!

Publicat: Expresul

Unii oameni apreciaza atat de mult produsele unei companii, incat planuiesc sa investeasca doar in dispozitivele ei, fara a fi interesati de ce fac celelalte branduri. Totusi, exista cazuri in care s-ar putea sa aiba de pierdut, tocmai din aceasta cauza. Unele companii o sa vina cu telefoane cu caracteristici similare, dar mai bine implementate. 

O noua marca de telefon inseamna, uneori si un nou sistem de operare, ceea ce nu este cel mai usor lucru cu care o persoana se poate obisnui, mai ales cand timp de ani de zile a folosit acelasi dispozitiv. De aceea, o idee buna pentru cei care se afla intr-o astfel de situatie este sa investeasca intr-un telefon second hand, de la marca pe care nu a mai incercat-o pana acum. 

De la ce magazine poti cumpara telefoane second hand de la branduri cunoscute? 

Unul din magazinele care se specializeza in comercializarea dispozitivelor reconditionate este Klap, iar aici clientii vor putea gasi o gama variata de telefoane. Categoria de branduri include nume precum Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, LG etc, asa ca indiferent de marca pe care o persoana vrea sa o incerce, va gasi ceea ce cauta aici. 

Cele mai citite articole

Brandul nu este singura caracteristica pe care utilizatorii vor avea libertatea sa o aleaga, ci vor putea selecta si aspecte precum culoarea telefonului, capacitatea de stocare si gradul de reconditionare, care poate sa fie A+, A, B si C. 

Citeste si: Cum transferi contacte de pe un telefon pe altul – ghid complet

Prin ce se diferentiaza telefoanele cu diverse grade de reconditionare? 

Calitatea telefoanelor poate varia de la decent la exceptional, iar pentru ca un client sa-si dea seama cu ce tip de telefon are de-a face, se va uita la gradul sau de reconditionare. Daca un telefon are gradul C, nu inseamna ca este neaparat intr-o conditie proasta, ci ca a fost folosit pentru o perioada lunga de timp, iar unele urme nu vor putea sa mai fie indepartate. 

Prin urmare, cei care vor sa incerce o noua marca de telefon mobil, dar nu vor sa plateasca pretul intreg, vor putea opta pentru un model second hand. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare