Inchiriaza hala industriala potrivita afacerii tale pentru succes in afaceri!

Publicat: Expresul

Inchirierea unei hale industriale reprezinta pentru multi oameni motivul numarul unu de ingrijorare si de preocupare. Cei care doresc sa isi deschida sau sa isi extinda o afacere au nevoie de un spatiu suficient de mare unde sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. Pentru cei care cauta hala industriala de inchiriat, o echipa de consultanti cu experienta in domeniu isi ofera serviciile in acest sens.

Cum gasesti hala industriala de inchiriat potrivita?

Hala industriala trebuie sa se preteze activitatii intreprinse de reprezentantii companiei, iar oferta de inchiriere trebuie sa includa si serviciile de consultanta. Asadar, oferta companiei GVA Activ pentru inchirierea unei hale industriale include atat spatiile logistice si industriale de clasa A, cat si terenuri si spatii de depozitare. Serviciile companiei includ nu numai intermedierea inchirierii halelor industriale, ci si achizitia de terenuri pentru dezvoltarile industriale, reprezentand chiriasul si intermediind efectuarea de studii si de cercetare de piata pentru o dezvoltare completa.

De ce sa inchiriezi o hala industriala pentru desfasurarea afacerii?

Unele afaceri ajung la punctul in care, pentru a se dezvolta, au nevoie de inchirierea unui spatiu mai mare. Insa antreprenorii trebuie sa fie extrem de prudenti atunci cand isi aleg hala industriala pe care doresc sa o inchirieze sau sa o cumpere. Aceasta investitie trebuie sa fie una de lunga durata, sigura, dar si foarte avantajoasa. Hala industriala de inchiriat nu trebuie sa aiba neaparat o pozitie centrala, in cazul in care nu trebuie sa atraga clienti, ci poate avea si o pozitie periferica. Inchirierea va costa mai putin, iar avantajele vor fi aceleasi.

Cele mai citite articole

In vederea inchirierii unei hale industriale, specialistii recomanda antreprenorilor sa tina cont de suprafata de care au nevoie pentru desfasurarea activitatii, sa fie suficient de bine pusa la punct din toate punctele de vedere, incat sa nu necesite reparatii capitale si refacerea instalatiei electrice, spre exemplu.

Se va tine cont si de perioada inchirierii halei industriale. Chiriasii pot sta linistiti ca timp de un an, spre exemplu, nimeni nu ii va da afara din spatiu si nu vor fi nevoiti sa isi mute sediul afacerii.

Cu ce scop poti inchiria o hala industriala?

Fiecare antreprenor are propriile sale motive pentru a inchiria hala industriala. Acest spatiu este suficient de mare si de flexibil pentru depozitare, pentru activitati de productie, de sudura, pentru birouri. Halele industriale, in general, sunt foarte bine izolate din punct de vedere fonic si termic, iar proiectele pot fi personalizate ulterior dupa preferintele clientilor.

Serviciile de consultanta sunt foarte importante inainte de inchirierea halei industriale, astfel incat proiectele sa capete contur si clientii sa fie multumiti. Gratie inchirierii halei industriale, antreprenorii isi vor intensifica activitatea in sectorul ales, iar aceasta se va dovedi o decizie buna nu numai pe termen scurt, ci o investitie pe termen lung, cu beneficii pentru companie.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare