Despre anvelope Tigar

Publicat: Expresul

Pentru o aderență fiabilă a mașinii la drum și pentru a crea confort în timpul conducerii, este necesar să folosești cauciucuri de înaltă calitate. Mobauto.ro oferă o gamă largă de anvelope Tigar. Acestea sunt produse ale unui cunoscut producător – divizia sârbă a concernului Michelin.

Fabricate în Europa și orientate spre funcționare în condiții climatice dure, anvelopele demonstrează caracteristici ridicate de conducere și pe drumurile interne. Acestea sunt cele mai solicitate pe segmentul bugetar datorită nivelului ridicat de securitate și manevrabilitate, calități excelente de viteză, rezistența la rulare și consumul de combustibil, zgomot redus la volan. În plus, sunt extrem de durabile, ceea ce este deosebit de important pentru șoferi.

Anvelopele Tigar se disting prin materii prime de înaltă calitate și tehnologii inovatoare de producție. Producătorul lor este renumitul concern al anvelopelor Michelin, a cărui producție îndeplinește standardele europene de calitate. Prin urmare, anvelopele rezistente la uzură și moderne, vor costa mai puțin. Acest lucru face posibilă cumpărarea de anvelope Tigar la cel mai mic cost.

Anvelope Tigar – Caracteristici și avantaje

Poți cumpăra anvelope Tigar nu numai pentru mașini și SUV-uri, ci și pentru microbuze și camioane mici. Utilizarea tehnologiilor inovatoare și a materiilor prime de calitate, face posibilă producerea de anvelope Tigar cu cele mai înalte caracteristici de performanță. Și datorită costului redus, popularitatea mărcii Tigar este la un nivel foarte ridicat.

Principalele avantaje ale cauciucului Tigar includ:

Compoziție unică de cauciuc. În producția de anvelope, se folosește un compus special din cauciuc, care este combinat cu componente speciale care oferă o elasticitate ridicată și rezistență la deteriorarea mecanică. Prin urmare, anvelopele Tigar se comportă bine pe orice tip de drum, nu se tem de temperaturile scăzute sau ridicate. 

Cele mai citite articole

Producție modernă. Pentru fabricarea cauciucului Tigar, se utilizează echipamente moderne de înaltă tehnologie din Europa, SUA, Japonia. În timpul producției, fiecare anvelopă suferă mai multe etape de testare pentru a exclude eventualele defecte.

Durată lungă de viață. Anvelopele Tigar sunt nu numai rezistente, ci se și uzează uniform. Acest lucru le permite să fie utilizate pentru o lungă perioadă de timp fără a-și pierde performanța de bază.

Sortiment mare de modele și dimensiuni standard. Poți cumpăra anvelope Tigar pentru mașini, camioane mici, microbuze, SUV-uri. În funcție de sezonalitate, acestea sunt împărțite în anvelope de vară, de iarnă și tot sezonul. 

Un alt motiv pentru care mulți pasionați de automobile aleg marca Tigar, este costul rezonabil. Deși produsele sunt fabricate de un celebru de anvelope, acestea au un preț accesibil pentru majoritatea șoferilor. Modelele de iarnă Tigar prezintă o bandă de rulare moale cu caneluri de drenaj adânci și mari. 

În funcție de model, acestea pot fi echipate cu știfturi sau sipe înalte. Modelul unic al benzii de rulare oferă cauciucului o aderență excelentă pe zăpadă și gheață, caracteristici de tracțiune ridicate. Poți alege anvelope ieftine Tigar pentru mașina ta, din magazinul online mobauto.ro.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare