De ce un masked party poate fi cea mai buna idee pentru nunta?

Publicat: Expresul

Petrecerile de nunta urmeaza toate, in aceeasi masura, un tipar anume, iar de cele mai multe ori invitatii stiu deja ce urmeaza sa se petreaca. Pentru a evita toate aceste cliché-uri, organizatorii de nunti trebuie sa se gandeasca la tematici inedite, foarte antrenante, care sa iasa din tipare. Astfel, cea mai buna idee pentru o nunta este un masked party, de tip bal, unde invitatii pot sa isi achizitioneze propriile masti si sa participe la un bal desprins din povesti. Pentru a putea realiza acest tip de petrecere, astfel incat sa fie un adevarat succes, organizatorii trebuie sa ia in calcul urmatoarele:

Mastile sunt cele fara de care o astfel de petrecere nu ar exista

Mastile folosite pentru un astfel de petrecere trebuie sa fie realizate extrem de fin, in cel mai mic detaliu, astfel incat sa poata reflecta in totalitate tematica aleasa. De altfel, acestea trebuie sa se incadreze perfect si in stilul vestimentar abordat, pentru a nu parea iesite din context.

Aceste piese pot fi simple sau pot prezenta diferite accesorii, precum pene, perle, broderie, glitter sau paiete. Totodata, pot fi colorate in diferite nuante, indiferent de intensitate, pentru a se potrivi perfect cu hainele alese.

Vestimentatia joaca un rol esential pentru o petrecere reusita

Cele mai citite articole

In timpul unui masked party, piesele vestimentare nu sunt extrem de importante, insa acestea trebuie fabricate din materiale rezistente, care au o textura interesanta, ce iese foarte usor in evidenta. Culorile alese trebuie sa fie cele reprezentative pentru tipul de petrecere. De exemplu, in cazul nuntilor de zi, sunt recomandate culorile cat mai deschise, precum albastru si roz, dar si cele de intensitati medii, precum rosu sau oranj. Cu toate acestea, in cazul nuntilor de seara, sunt recomandate rochiile si costumele colorate in nuante foarte inchise, precum albastru, verde sau chiar negru.

Toate piesele vestimentare, impreuna cu mastile potrivite, vor crea un tot unitar foarte placut, din punct de vedere estetic.

Decoratiunile creaza decorul perfect pentru cele mai interesante poze

Decoratiunile, in cazul unui bal, trebuie sa fie impresionante si sa aiba dimensiuni considerabile. Spre exemplu, in sala unde se va desfasura petrecerea, nu ar trebui sa lipseasca glastrele si ghivecele cu flori imense, colorate in nuante vii, iar acestea pot fi naturale sau artificiale. Pentru un impact vizual considerabil, toate aceste elemente ar trebui plasate in zone cheie, astfel incat sa iasa rapid in evidenta si chiar sa fie folosite in cadrul fotografiilor si al selfie-urilor. Astfel se va putea obtine un dlor perfect!

Totusi, organizatorii trebuie sa ia in calcul si achizitionarea unui set de lumanari cununie, care ar trebui sa se incadreze perfect in standardele temei impuse. Pentru un astfel de party, lumanarile ar trebui sa prezinte decoratiuni de dimensiuni medii, colorate in nuante asemanatoare celor din dlor, astfel incat in cadrul pozelor toate elementele sa fie in armonie. Este exclus ca ornamentele folosite pentru lumanari sa fie colorate in aceleasi nuante ca si buchetul miresei din cauza faptului ca acest aranjament floral nu va fi pus in valoare. Totusi, lumanarile pot avea nuante asemanatoare sau complet opuse celor folosite in buchetul miresei sau celor care se regasesc in accesorii.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare