Vrei sa reciclezi? Alege un tocator de deseuri de calitate!

Publicat: Expresul

Pentru companiile a caror activitate implica acumularea unei cantitati mari de deseuri, pentru persoanele care pun pret pe mediul inconjurator, un tocator deseuri se va dovedi cea mai buna investitie posibila. Tocatorul de deseuri distruge o mare diversitate de materiale, chiar si pe cele mai dure dintre acestea, marunteste materiale lemnoase, feroase, plastice si neferoase. Avand un panou de comanda care permite alegerea programului in functie de materialul selectat si o constructie robusta, tocatorul de deseuri isi va dovedi utilitatea indiferent de situatie.

Solutia economica si ecologica de tocare a deseurilor rezultate

Tocatorul de deseuri vine in intampinarea persoanelor care doresc sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii, care pun pret pe mediul inconjurator si pentru care reciclarea este o activitate normala, fara presiune din partea autoritatilor. Cererea pentru tocatoarele de deseuri a crescut in ultimii ani, in contextul in care Romania se situeaza pe un rusinos loc din Europa la colectarea, depozitarea si reciclarea deseurilor. Tocatoarele de deseuri reprezinta o solutie economica si ecologica de a scapa de deseuri, dar si de a le refolosi.

Primul criteriu pe care clientii trebuie sa il aiba in vedere la achizitionarea unui tocator de deseuri este volumul deseurilor care necesita distrugere, dar si usurinta in utilizare. In plus, se va tine cont si de spatiul pe care il ocupa in raport cu locul in care urmeaza sa fie amplasat (hale, depozite sau in aer liber).

Cele mai citite articole

Afacerile de tip HoReCa necesita tocatoare de deseuri mai performante, cu o putere mai mare de tocare si o capacitate de reciclare adecvata. Pe langa tocatorul de deseuri, reprezentantii acestor afaceri se pot gandi si la achizitionarea unor compactoare de deseuri complexe, fiabile si sigure in functionare. Unele compactoare pot tasa chiar si pet-uri foarte dure. In general, agentii economici achizitioneaza utilaje pentru reciclarea deseurilor pentru a-si desfasura activitatea in conditii de deplina legalitate.

Tocatorul de deseuri modern satisface cerintele clientilor

In ziua de astazi, tehnologiile de tocare si reciclare a deseurilor sunt din ce in ce mai avansate. Tocatoarele pot fi folosite ca solutie de sine statatoare, dar si integrate in sisteme complexe, alaturi de alte aparate. Durabilitatea echipamentelor si sistemul facil de functionare, robustetea si mecanismul modern si performant transforma tocatoarele de deseuri in investitii sigure! Productivitatea tocatorului de deseuri este data si de nivelul de zgomot redus, de emisiile de particule scazute, dar si de viteza relativ mica a axelor de tocare. Operatiunile de intretinere, mentenanta si reparatii nu sunt necesare.

Concret, ce poate toca o astfel de masina? Tocatorul de deseuri face fata atat bucatilor din plastic, metal, hartie, placilor de spuma, textilelor, materialelor de ambalare, cat si deseurilor metalice, bidoanelor, deseurilor din cauciuc, din plastic, deseuri provenite din dosare, iar lista poate continua.

Utilitatea tocatoarelor de deseuri este data de performantele ridicate, garantand reciclarea economica si eficienta a materialelor. Oferta AWE Compactors include atat compactoare de deseuri, cat si prese de balotat, perforatoare, precum si compactoare EPS.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!