Ce aspecte ai în vedere la achiziționarea unui hoverboard?

Publicat: Expresul

Ce aspecte ai în vedere la achiziționarea unui hoverboard?

În ultimii ani, tot mai mulți tineri pasionați de expediții, adrenalină și distracție și-au îndreptat atenția spre ultimele gadgeturi, care fac senzație peste tot în lume. Unul dintre acestea este hoverboard-ul. Foarte multe celebrități au achiziționat un astfel de gadget, acest lucru contribuind la popularitatea acestuia.

Cum se utilizează hoverboard-ul?

Acesta este un device economic, potrivit transportului propriu și sunt controlate de picioare și de poziția corpului tău. În maniera în care este controlat, acesta îți poate oferi o senzație deosebită și distractivă în același timp. Manevrele sunt simple:

 • Dacă îți înclini corpul în față – hoverboard-ul se deplasează înainte;
 • Dacă îți apleci corpul în spate – acesta se oprește/rulează înapoi;

Practic, acest device permite mișcarea prin modificarea punctului de echilibru, fapt ce favorizează un bun control al acestuia. 

La urcarea și pornirea de pe loc poți avea mici dificultăți. Este importantă mobilitatea și eficiența în mișcări pentru a preveni accidentări. Viteza se determină prin intermediul suporturilor prevăzute cu senzori.

Cele mai citite articole

Pentru a evita accidentările, este indicat să iei câteva măsuri de siguranță, mai exact:

 • Cască de protecție purtată mereu;
 • Protecții coate și genunchi;
 • Suport pentru începători.

Ce aspecte iei în considerare la achiziționarea unui hoverboard?

Dacă ești decis în privința achiziției unui hoverboard, este necesar să iei în calcul mai multe aspecte pentru a te asigura că este cel potrivit pentru tine. Pentru a fi sigur de alegere, te orientezi după:

 • Mărimea roților – este importantă stabilitatea pe care o oferă device-ul, de aceea este indicat să alegeți modelele ce sunt potrivite pentru mai multe tipuri de suprafețe;
 • Funcții – se regăsesc modele ce au setarea/funcția de începător, iar viteza nu depășește 10 km/h. Cei experimentați își pot achiziționa modele ce prezintă viteze mai mari;
 • Preț – prețurile variază în funcție de complexitatea și specificațiile tehnice. Majoritatea prețurilor se încadrează în intervalul 700 – 3500 de lei.

Aceste device-uri sunt prevăzute cu o telecomandă wireless. Tot ce trebuie făcut este conectarea la funcția de bluetooth al smartphone-ului. De asemenea, au încorporate lumini Led care:

 • Te ajută la semnalizarea sensului de mers;
 • Îți comunică depășirea vitezei permise;
 • Te informează cu privire la starea bateriei.

Concluzie

Acest gadget de ultimă generație îți poate oferi experiențe unice, încărcate de adrenalină și voie bună. Hoverboard-ul îți permite mișcarea într-o manieră practică, rapidă și plăcută în toate locurile din oraș.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare