Ce este ethereum și cum te ajută să faci bani

Publicat: Expresul

Tehnologia își croiește loc treptat în viața tuturor oamenilor, iar monedele deja cunoscute în lume nu mai sunt singurele care se folosesc pentru diferite tipuri de tranzacții și achiziții. De exemplu, există o comunitate care vinde Ethereum, o monedă digitală, care a căpătat foarte multă popularitate recent, devenind un subiect interesant pentru foarte multe persoane. Ce este, însă Ethereum-ul și cum poate fi folosit? Răspunsul, în rândurile de mai jos!

Ce este Ethereum-ul?

Pentru început, foarte important de menționat este faptul că Ethereum-ul este una dintre monedele digitale folosite pentru derularea unor contracte inteligente. Aceasta poate fi folosită online, prin intermediul unor aplicații sigure, ferite de cenzură și de fraudă. Mai mult, se poate afirma despre aceasta moneda că este similară cu Bitcoin-ul, fiind realizată în cadrul unui proiect de tip open-source. Diferența dintre cele 2 este dată de faptul că sistemul prin care funcționează Ethereum-ul nu este manipulate de o singură persoană, ci de o întreagă comunitate care vinde Ethereum.

Ce sunt contractele inteligente?

Din punct de vedere tehnic, utilizatorii mediului virtual trebuie să știe despre contractele inteligente că sunt coduri de calculatoare. Acestea rulează printr-un blockchain și au capacitatea de a facilita schimbul de bani, dar și schimbul de conținut, acțiuni sau alte tipuri de valori.

Care sunt beneficiile de care se bucură comunitatea care vinde Ethereum?

Înainte de a începe să comercializeze Ethereum, oamenii trebuie să aibă în vedere și câteva dintre avantajele pe care le pot obține cu ajutorul acestei monede:

•           Ethereum-ul se poate folosi exclusiv în mediul online, iar într-un prezent în care Internetul a devenit o componentă esențială în viața oamenilor, oricine se poate bucura de această monedă;

•           portofelele electronice sunt sigure 100%, iar șansele de fraudare nu există;

•           utilizatorii pot cumpăra o gama largă de bunuri virtuale de valoare;

•           conturile online pot fi accesate de pe orice tip de dispozitiv conectat la Internet: telefon mobil, laptop, tabletă sau calculator personal.

Platforma descentralizată nu este controlată de o persoană anume

În comparație cu monedele clasice folosite până acum pe piață, Ethereum presupune utilizarea unei platforme descentralizate, care nu este controlată de cineva anume. Acest element este extrem de important, întrucât nu există o persoană care să poată decide cum să fie folosită moneda online sau în ce cantități.

Cum poți avea profit?

În ceea ce privește obținerea profitului cu ajutorul Ethereum-ului, oamenii trebuie să aibă răbdare, să studieze întâi piață, iar apoi să-și comercializeze monedele în momentul în care valoarea acestora este una suficient de mare.

Investind suficient timp în a descoperi cât mai multe despre Ethereum, oamenii vor putea să se familiarizeze foarte ușor cu această monedă și cu platforma prin intermediul căreia o pot folosi. Este important ca utilizatorii din mediul online să-și extindă viziunile și să încerce măcar o dată monedele care, treptat par că își fac loc în întreaga lume.

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!