Da, tu ce faci daca ai de gand sa cuceresti vara cu o afacere bazata pe inghetata. De ce te-ai gandi la o asemenea afacere? Deoarece inghetata cucereste pe toata lumea nu numai pe timpul verii!
Indiferent de sezon, de la lunile calde de vara, la iarna, exista intotdeauna loc pentru o inghetata. Dar pastrarea ei la temperaturi ideale reprezinta un target, un scop in sine. Si pentru indeplinirea acestui important scop aveti nevoie de ceva esential: vitrinele frigorifice. Mentinerea unei temperaturi adecvate este vitala pentru orice operatiune care implica vanzarea de inghetata. Iar o vitrina frigorifica asigura nu numai acel aspect grozav al inghetatei, care atrage cumparatorii, ci si gustul foarte bun.
Recomandari
Pentru spatiile comerciale si HoReCa sunt foarte importante designul si vizibilitatea produselor. Caracteristici pe care cele mai multe vitrine frigorifice le detin si care au un impact pozitiv asupra impulsionarii procesului de cumparare.
Cele mai citite articole
Trebuie luate in considerare si recomandarile specialistilor referitoare la modele de asemenea vitrine. Modele de la 7 pana 10 cuve – folosite mai mult de cofetării, baruri, restaurante si modele de la 16, pana la 24 cuve – pentru gelaterii.
Prin urmare, vine vara, vine inghetata, ai o cofetarie, un bar, un restaurant, ori o gelaterie. Ce faci? Iei in considerare urmatoarele repere: 1. o vitrina frigorifica pe care sa o amplasezi alaturi de masina de facut inghetata, sau chiar sa o folosesti independent pentru inghetata la pahar; 2. oricare dintre variante ar fi, vitrina frigorifica pentru îngheţată este compartimentata pentru mai multe arome, pentru a putea oferi o savoare unica fiecarei persoane care cumpara o inghetata; 3. este recomandata achizitionarea unor vitrine frigorifice noi si de buna calitate (de ce? motivul e simplu: vitrinele frigorifice perfect intretinute vor spori increderea consumatorului in produsele expuse in interiorul vitrinei); 4. e importanta si aranjarea inghetatei, ori a produselor de cofetarie creativ in interiorul acestor echipamentelor de racire; 5. răcoarea corect setata (mentine prospetimea care, implicit, asigura sanatatea consumatorului).
Un echipament indispensabil
Iar daca v-ati intrebat vreodata cum de au reusit altii sa aiba mereu inghetate, torturi de inghetata, prajituri de ciocolata, ori alte minunatii bine pastrate si cu un aspect impecabil, ei bine toate au fost puse in valoare de catre aceste sisteme producatoare de aer rece. Pe care cei care etaleaza minunatiile acelea pentru care ii invidiezi au stiut sa le aleaga.
Deci ai inteles – vitrinele frigorifice reprezinta solutii profesionale de prezentare si depozitare inghetata, un echipament indispensabil intr-o afacere profilata pe HoReCa. Deoarece asigura succesul inghetatei tale: consumatorii trec prin fata vitrinei, vad, aleg si cumpara! Iar acum puteti sa achizitionati vitrine frigorifice de inghetata de pe stoc, oferite de TC Romania.