Alege un aparat hot dog profesional dacă vrei un profit rapid în afacerea ta cu mâncare fast food!

Publicat: Expresul

Înființarea unui punct stradal de fast food este una dintre cele mai sigure afaceri din domeniul alimentației publice, dacă ne gândim la investiția inițială. Fără niciun dubiu, dacă locul ales pentru desfășurarea acestei activități este unul cu mare flux de persoane, profiturile nu vor întârzia să apară în cel mai scurt timp.

Desigur, este nevoie și de anumite dotări, iar printre acestea, a investi în achiziționarea unor aparate hot dog este o idee foarte bună. Evident, alături de o friteuză pentru cartofi prăjiți și un grătar electric pentru mici, cârnăciori, pâine prăjită și legume gratinate.

Un echipament profesional hot dog are toate calitățile pe care vi le-ați putea imagina pentru un aparat gastronomic ideal:

– performanțe de gătit ridicate;

– costuri reduse de energie electrică;

– comenzi clare, simple, ce permit o manevrare extrem de intuitivă;

– este un dispozitiv compact, cu dimensiuni și greutate reduse;

– este un aparat extrem de mobil, putând fi ușor deplasabil.

Tocmai din acest motiv, veteranii care lucrează în domeniul fast-food afirmă cu tărie că a procura o mașină pentru hot dog este cea mai bună decizie pe care un începător poate să o ia, mai ales dacă nu dispune de mulți bani inițial și vrea să testeze dacă merită cu adevărat să se dedice unei afaceri de acest gen sau mai bine ar fi să se reorienteze spre altceva pentru care are mai multe abilități practice.

Pe piață există mai multe tipuri de aparate hot dog profesionale, inclusiv dispozitive hot dog pentru chifle sau fără.

Două tipuri de echipamente sunt cele mai solicitate în comerțul actual cu hot dog, fiecare dintre ele având avantaje proprii. Pentru micile magazine de fast-food, un aparat pentru gătit hot dog clasic este perfect. De fapt, acesta este o mașină care constă dintr-un mic vas de gătit pentru cârnați și mai multe elemente de încălzire pentru chifle. Are o dimensiune compactă și o viteză mare de gătit (cârnații sunt gata în maxim 1 minut, iar chiflele în cel mult 30 secunde).

O variantă mai elaborată pentru producerea de aceste gustări de tip fast food este aceea a unui echipament complex pentru prepararea de hot dog, realizat sub formă de vitrină caldă. Echipamentele de tip hot dog de acest tip au performanțe ridicate, dar sunt și mai scumpe, deci mult mai rar întâlnite în practică în țara noastră. Un astfel de echipament hot dog profesional poate găti în același timp până la 150 de chifle și 60 de cârnați și se pretează a fi instalate în acele unități de fast-food mari, ce au nevoie de un randament ridicat în pregătirea acestui tip de mâncare rapidă deoarece au foarte mulți clienți ce nu au timp să aștepte. Ușa de sticlă a unui astfel de echipament pentru prepararea hot dog va permite clienților să urmărească spectaculosul proces de gătire.

Pentru început, un aparat hot dog profesional mai simplu este suficient pentru a pune bazele unei afaceri de succes. Achiziționați-l chiar acum!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare