Gaseste asigurarea CASCO la cele mai bune preturi

Publicat: Expresul

Gaseste asigurarea CASCO la cele mai bune preturi

Daca ai nevoie de o asigurare casco pentru a acoperi diverse riscuri, precum avariile partiale sau totale din urma unei coliziuni, avarii provocate de caderi de corpuri, ploaie torentiala, furtuna, grindina, inundatie, alunecari de teren, furt si nu numai, poti apela cu maxima incredere direct la TCV, broker de asigurari.

Aducem in vedere ca acest tip de asigurare este optionala, insa poate fi esentiala pentru a te scuti de plata unor avarii accidentale. De asemenea, daca esti interesat de un calcul pentru a beneficia de o astfel de asigurare, poti accesa rapid site-ul nostru si vei regasi un formular disponibil in acest sens. Cu ajutorul nostru nu vei mai pierde timpul pentru a te deplasa fizic catre diversi brokeri de asigurari, ci poti afla toate detaliile si poti beneficia direct de diverse asigurari, din orice loc te-ai afla. Astfel ca acceseaza site-ul nostru, foloseste acel calculator pentru asigurarea CASCO, iar noi vom gasi solutia perfecta pentru tine. 

Asigurarea CASCO

Acest tip de polita facultativa, asigurarea casco auto, este una optionala, insa poate acoperi o gama variata de riscuri, in functie de nevoile fiecarui client in parte, precum avariile accidentale. Indiferent daca preferi sa achizitionezi o polita care acopera evenimentele uzuale ori te indrepti catre varianta cu acoperire totala, poti apela oricand la noi pentru recomandari si sfaturi utile. De asemenea, acest tip de asigurare poate avea inclus si gama care cuprinde asistenta rutiera, cum ar fi cea tehnica, de tractare sau repararea autovehiculului. Astfel ca asigurarea casco poate fi una dintre cele mai bune modalitati pentru repararea masinii in cazul in care intampini situatii neplacute. 

Protejeaza autovehiculul

Cele mai citite articole

Totodata, aducem in vedere faptul ca acest tip de asigurare are valabilitate in Romania, dar si in tarile incluse in cartea verde a autoturismului. Daca vei dori sa beneficiezi de asigurarea casco trebuie sa stii ca aceasta ofera protectie pentru masinile inmatriculate, respectiv inregistrate in Romania, echipamentele suplimentare si avarierea, distrugerea, pierderea autoturismului in cauza care pot fi cauze de caderi, zgarieri, coliziuni, rasturnari, derapari, explozie, incendiu, trasnet. De asemenea, avem in vedere si pagube cauzate de inundatii, grindina, furtuna, prabusire, cutremur, alunecari de teren, vandalism, furt, aspiratia apei in motor sau avarii provocate de marfuri si nu numai. 

Diverse riscuri acoperite

Atunci cand vei beneficia de polita de tip casco, trebuie sa ai in vedere unele dintre riscurile pe care aceasta le poate acoperi, precum reparatiile rezultate in cazul unui accident cu alte autovehicule, diverse avarii, furt sau tentativa de furt, vandalism. De asemenea, bunurile mobile din interiorul autoturismului sunt prevazute, precum animale sau persoane, dar si includerea unei terte persoane, caderi de corpuri peste autovehicul, cutremur, uragan, greutatea stratului de zapada si nu numai. Astfel ca poti sa optezi pentru asigurarea casco si vei fi in totalitate multumit de alegerea facuta. 

Costuri avantajoase

Poti opta pentru o asigurare casco deoarece principalul avantaj consta in acoperirea unui numar ridicat de daune, aceste situatii fiind neprevazute si posibile in orice moment. Aceasta modalitate este una prudenta, iar pentru a face un calcul rapid si simplu, respectiv pentru a analiza costurile, punem la dispozitia clientilor posibilitatea de a parcurge anumiti pasi si de a completa formularul in cauza. 

Simplu si rapid

De asemenea, nu trebuie sa fii un expert sau sa te pricepi la diverse detalii, ci tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci datele si sa trimiti cererea completata, iar de restul de ocupam noi. Astfel ca dupa parcurgerea acestor pasi, echipa noastra va verifica si va prelucra datele transmise pentru a primi cele mai bune oferte. In cazul in care esti multumit, trebuie sa incheiem contractul. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare