3 cadouri pe care le poţi lua în calcul pentru un bărbat din zodia Leu

Publicat: Expresul

Bărbatul din zodia de foc Leu este unul din cei mai puternici masculi ai zodiacului, chiar favoritul zodiacului, fiind solar, seducător, atrăgător, înţelept, puternic şi care poate aduce partenerele de cuplu să fie pline de viaţă, le poate aduce abundenţă şi extaz.

Ca să se ridice la standardele bărbatului Leu, femeia de lângă el trebuie să fie atrăgătoare, să îl pună în valoare, să îi atragă atenţia, să fie la fel de puternică şi să ştie să îl susţină din umbră şi, mai ales, să ştie ce cadouri să îi ofere. Bărbatul Leu se plictiseşte repede, iar cămaşa şi acul de cravată nu reprezintă chiar un cadou WOW care să îl surprindă.

Trăsăturile bărbatului Leu din care femeile se pot inspira pentru găsirea unui cadou potrivit

Bărbaţii Leu sunt foarte puternici, veşnic înconjuraţi de femei frumoase, implicaţi în relaţiile lor, imposibil să fie controlaţi şi mereu în căutare de admiraţie. Totodată, bărbatul Leu este un bărbat care vrea să fie mereu lăudat, care iubeşte să fie în centrul atenţiei, care are nevoie de parfumuri și de lucruri fine pentru a ieşi în evidenţă şi pentru a ieşi din mulţime.

Totodată, bărbatul Leu este pretenţios, atât din punct de vedere al cadourilor primite şi al partenerelor, cât şi din punct de vedere al relaţiei de cuplu, al relaţiei cu cei apropiaţi şi până la jobul pe care îl practică. Bărbatul Leu nu va fi subjugat şi îi place să aibă mereu dreptate.

Fără doar şi poate, bărbatul Leu adoră să îşi răsfeţe partenera, dar şi să fie răsfăţat, iar cadourile banale cu siguranţă nu îl satisfac.

Cadouri potrivite pentru dominantul, spontanul şi extrovertitul zodiacului

Pentru bărbatul Leu, “regele” zodiacului, reprezentat de însuşi Soarele, cadourile trebuie să fie la fel de strălucitoare pentru el: să fie scumpe, de lux, de firma, să radieze eleganță şi ambalat într-un mod cât mai grandios. Printre cadourile recomandate de specialiştii în astrologie şi nu numai pentru bărbatul Leu se numără:

Cele mai citite articole

·               Ceasuri de mână

Ceasurile de mână alese pentru bărbaţii din zodia Leu trebuie să iasă în evidenţă, să aparţină unui brand cunoscut, să poată fi purtate la diferite evenimente sau la ţinutele pe care domnii le aleg zi de zi. Aşadar, pentru a face bărbatului Leu cadou un ceas de mână, este necesar ca partenerele să le cunoască preferinţele în materie de modă şi de vestimentaţie. Dacă ceasurile de mână sunt gravate şi personalizate, cu siguranţă nativii acestei zodii sunt impresionaţi

·               Sticle de băuturi fine

Orice bărbat Leu va aprecia o băutură fină pe care să o savureze singur sau alături de parteneră din două pahare de cristal. O sticlă de şampanie franţuzească sau un gin fin ori un whiskey original se vor dovedi cea mai bună alegere în acest sens.

·               Vouchere în cluburi exclusiviste sau la salon de răsfăţ

Nu în ultimul rând, bărbatul Leu va aprecia cu siguranţă un voucher de membru pentru un club privat şi exclusivist sau un abonament la o sală SPA de fiţe.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare