Tot ceea ce trebuie sa stii despre cabinele de paza de tip container

Publicat: Expresul
cabina de paza

Tot ceea ce trebuie sa stii despre cabinele de paza de tip container

Cabinele de paza realizate pe structura metalica sunt folosite intr-o foarte mare varietate de situatii si pentru supravegherea unui mare numar de obiective si incinte. Cabinele de paza de tip container sunt ideale pentru santiere, sedii de firma, puncte de acces in diferite incinte, puncte de control pentru diferite obiective, vanzarea de bilete in cazul evenimentelor de mare amploare sau pentru supravegherea diferitelor categorii de terenuri, spatii sau obiective.

O cabina de paza realizata pe structura metalica inseamna robustete si rezistenta timp indelungat atat in fata intemperiilor vremii, cat si in cazul relocarii acestor cabine de paza. Structura cabinelor de paza de tip container este una care are la baza metal zincat cu o grosime de 1-2 mm si profile metalice indoite la rece. Structura metalica este vopsita in camp electrostatic. Pardoseala cabinelor de paza este tot pe structura metalica zincata profilata la rece peste care se aplica un strat de grund si de vopsea. Ulterior se aplica un strat de fibrociment peste care vine aplicat un linoleu de trafic greu.

Cele mai citite articole

Pentru acoperisul unei cabine de paza de tip container se foloseste tot structura metalica zincata profilata la rece cu un strat de grund si apoi un strat de vopsea. Pentru izolarea acoperisului se foloseste panou de tip sandwich. In privinta peretilor cabinelor de paza de tip container avem structura metalica la care se adauga panoul sandwich cu 50 de mm grosime. Tamplaria cabinelor de paza propune ferestre si usi de aluminiu cu un cadru de diferite grosimi si o sticla avand de asemenea grosimi diferite. 

Cabinele de tip container pentru personalul de paza includ o instalatie electrica menita a asigura conexiunea la reteaua de energie electrica. In acest sens regasim o doza exterioara de conexiune, un tablou interior cu siguranta automata, intrerupator si priza de interior, dar si corpuri de iluminat. Pentru aceia care au nevoie de astfel de cabine paza, firma Bogaxa din Brasov ofera cabine la dimensiuni standard de 1,45 x 1,45 x 2,3 m, respectiv 1,45 x 2,2 x 2,3 m. Acestea sunt complet echipate si pregatite pentru a fi folosite. 

In situatia in care este nevoie de cabine de paza de dimensiuni mai mari sau de compartimentari personalizate, acestea pot fi dotate suplimentar sau pot fi compartimentate in functie de nevoia clientului. Informatii detaliate privind oferta firmei Bogaxa pot fi gasite accesand https://www.bogaxa.ro/.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare