Cumpără instalații frigorifice de la TC Romania dacă vrei să faci economie la curentul electric

Publicat: Expresul

În perioada actuală se manifestă peste tot în lume o preocupare sporită pentru a reduce consumul de energie în rândul consumatorilor casnici, dar mai ales al agenților economici.

Redu cheltuielile firmei privind factura la electricitate cu dotări luate de la TC Romania!

Nici în domeniul horeca lucrurile nu stau altfel, profesioniștii încercând ca să găsească cele mai smart soluții, adaptate nevoilor specifice pe care le au, care să le permită costurile cât mai reduse cu putință în materie de plată a energiei electrice.

Pentru atingerea acestui deziderat este nevoie de echipamente frigorifice performante, iar TC Romania poate oferi celor interesați cu maximă disponibilitate cele mai bune variante de produse din domeniul frigorific care să nu fie mari consumatoare de curent.

Pentru o dezvoltare durabilă, nu folosi instalații frigorifice depășite moral și fizic

Investițiile efectuate aici de către antreprenori în vederea procurării unor mijoace de depozitare și conservare a alimentelor până când vor ajunge la consumatorul final se vor amortiza rapid, așa încât nu trebuie să existe ezitări în a comanda cele mai bune echipamente de refrigerare și congelare cu eficiență maximă din punct de vedere energetic de la TC Romania, un nume cu mare notorietate în branșă.

Dotările de ultimă generație destinate răcirii industriale (profesionale), ce-i drept, reprezintă un efort financiar semnificativ în bugetul unei companii mici sau chiar medii, dar pe termen mediu și lung se va dovedi cea mai bună cale pentru o dezvoltare durabilă.

Totuși, pentru a alege exact acele echipamente de refrigerare și congelare de care în mod particular un anumit business are nevoie, este necesar ca să se apeleze la specialiștii TC Romania în vederea primirii celor mai bune sfaturi de achiziție dotări pentru ca scopul investiției să fie atins.

În sectoarele agroalimentar și horeca, producția de frig reprezintă un element semnificativ de cheltuieli care poate ajunge, conform statisticilor efectuate în multe țări europene, chiar și la 50% din suma plătită lunar pentru curentul electric consumat.

În plus, un echipament de refrigerare (cameră de frig, ladă frigorifică, congelator profesional, vitrine pentru păstrarea reci a alimentelor sau băuturilor etc.) de fabricație mai veche are o puternică influență nefastă asupra mediului înconjurător.

Se întâmplă așa atât din cauza consumului de energie electrică propriu-zis de care are nevoie pentru o funcționare conform parametrilor stabiliți de către producător, dar și din pricina faptului că răcirea se produce cu ajutorul unor agenți frigorifici speciali care, spun specialiștii, sunt puternic poluanți ( uneori de peste o mie de ori mai mult decât dioxidul de carbon!).

Cele mai bune căi de a reduce consumul la curent dacă folosești echipamente producătoare de frig

Pentru a reduce consumul de energie electrică consumat de către agenții economici din România este imperios a se acționa atât pentru schimbarea vechilor echipamente neperformante de refrigerare cu unele ce înglobează tehnologii de vârf, cât și în vederea utilizării noilor dotări corespunzător indicațiilor producătorilor și doar dacă este nevoie de ele (să nu fie lăsate să funcționeze în gol).

Pentru funcționarea corectă și cu randament maxim personalul ce le manevrează trebuie să fie instruit în acest sens.

Conform calculelor efectuate, se pare că în acest mod se poate scădea chiar și cu un sfert cuantumul facturii de curent electric.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare