Daca nu ai asa ceva e bine sa ai

Publicat: Expresul

Nu vedem motivul pentru care ti-ai procura o usa din sticla securizata pentru interior. Poate acum nu ai de gand sa faci acest lucru. Dar viitorul nu stii ce surprize iti rezerva si s-ar putea ca, la un moment dat, sa iti doresti asa ceva.

Si daca nu stiai, arhitectura moderna determina atat producatorii cat si prelucratorii de sticla sa dezvolte noi tehnologii de prelucrare a sticlei. Tocmai de aceea compartimentarile si peretii din sticla securizata pentru interior au o aplicabilitate din ce in ce mai mare atat pentru birouri cat si pentru spatiile rezidentiale.

Poate e interesanta pentru tine informatia ca peretii din sticla securizata folositi pentru partajarea birourilor permit divizarea si utilizarea eficienta a spatiului. Probabil de multe ori te-ai intrebat cum poate fi mentinuta la stadiu optim, intr-un birou, lumina naturala. Peretii mentionati mentin luminozitatea naturala si ofera in acelasi timp intimitate.

Pentru variate zone de interes

Daca e sa ne referim la spatiul rezidential, peretii din sticla securizata sunt importanti pentru a separa spatiul de gatit de dining, separarea dressing-ului de spatiul de dormit si compartimentarea eficienta a spatiului in variate zone de interes.

Cele mai citite articole

Fata de sticla normala, sticla securizata pentru interior are o stabilitate sporita la diferente de temperatura pana la 200°C. Solicitata peste limitele de rezistenta, sticla securizata se sparge prin fragmentare in particule mici si nu prezinta riscuri majore de accidentare.

Sticla securizata pentru ininterior rezista la socuri de 5 ori mai mari decat sticla obisnuita. Si inregistreaza o presiune medie de rupere la incovoiere de 120N/mmp. Datorita proprietatilor anti-fonice, spatiile sunt protejate impotriva zgomotelor, iar rezistenta la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici este ridicata. Nu in ultimul rand, avantajele sticlei securizate permit o libertate semnificativa la nivel de design, proiectare si executie. Astfel, elementele de sticla securizata pot functiona de minune in diferite aplicatii.

Element decorativ modern

Si pentru ca am deschis aceasta discutie referindu-ne la usa aceea la care nu te gandesti deloc acum, dar este foarte probabil sa o ai in fata ochilor candva, usile din sticla securizata reprezinta un element decorativ modern si functional. Atat pentru birouri si spatii comerciale, cat si pentru acasa.

In plus, nu uita: cea mai veche sticlă, gasită în stare naturală, este cunoscută drept cea vulcanică, rezultată prin răcirea rapidă a lavei. Oamenii o foloseau pentru bijuterii sau pentru realizarea vârfurilor de lance, utilizate mai apoi la vânătoare. Mai apoi au fost întâmplări, ce au dusla ceea ce este astăzi industria de profil.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare