Am gasit mai usor firma de care aveam nevoie cu ajutorul platformelor online dedicate

Publicat: Expresul

Renovarea unei locuinte inseamna multa munca, o investitie pe masura si suficienta rabdare pentru a vedea tot proiectul initial pus in aplicare.

Anul trecut am zis sa ma apuc si eu de renovat o casa ramasa de la bunici si sa ne mutam cu totii la tara. Viata la oras e frumoasa, e confort, ai tot ce iti trebuie, dar vecinii si zgomotul orasului continua sa fie probleme reale, asa ca e mai bine sa ne indreptam spre tara, ne-am zis.

Ideea era ca nu prea aveam timp si voiam si o firma serioasa, gasita rapid, care sa se tina de treaba si intr-o luna, doua sa terminam totul. Nu am avut incredere in prieteni, rude, in mesteri care se pricep la toate, asa ca am inceput sa caut de unul singur o firma cu experienta in domeniu si oameni care chiar stiu ce au de facut si se descurca.

Cele mai citite articole

Fiecare firma are un site, da, dar sunt prea multe, asa ca am mers pe varianta unei platforme online care sa integreze serviciile de la firme selectate, cu experienta si servicii premium. Asa am ajuns pe Agruo, o firma cu experienta care pune la dispozitia celor interesati anunturi de la firme specializate in diverse domenii, pentru a avea la un click distanta tot ce ai nevoie cand vrei sa incepi o lucrare.

Cautand rapid in ofertele Agruo si aplicand cateva filtre inteligente am gasit si firma de care aveam nevoie, am discutat cu ei si am convenit cand sa incepem lucrarile. Experienta a fost placuta pe site-ul celor de la Agruo, a durat fix cinci minute sa gasesc ce aveam nevoie, bazele de date erau suficient de mari pentru a avea de unde alege de fiecare data, motorul de cautare si filtrele foarte bine gandite pentru a gasi in cel mai scurt timp ceea ce te intereseaza.

Pe langa cautarea rapida la Agruo am gasit si consultanti care m-au ajutat sa fac alegerile corecte, mi-au oferit suport si cele mai bune sfaturi, idei pentru a gasi ce am nevoie intr-un timp scurt. Toate firmele care apar cu serviciile lor pe site sunt serioase, sunt verificate in prealabil si anunturile apar pe site iarasi dupa ce au fost verificate cu atentie.

Intr-o luna am avut lucrarea gata, pretul platit a fost unul decent, totul a fost facut ca la carte si ne-am mutat la inceputul verii in sfarsit la tara, unde e mult mai bine ca la oras, asta e sigur.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare