Cum să îmbraci cămașa cu mânecă scurtă?

Publicat: Expresul

Ideală în perioada de vară, cămașa bărbătească este din nou în top pe scena modei! Compromis perfect între eleganță și confort, cămașa mânecă scurtă este potrivită pentru zilele la birou, precum și pentru ieșirile la plajă.

Reguli de urmat pentru a purta corect cămașa cu mânecă scurtă

Prima regulă, și probabil cea mai importantă, este să nu porți niciodată costume sau jachete cu o cămașă cu mânecă scurtă. Cele două sunt incompatibile.

Această regulă nu retrage însă cămașa la rangul de îmbrăcăminte casual, poți purta cămașa cu mânecă scurtă în timp ce ești elegant, trebuie doar să alegi cămașa potrivită și să o împerechezi cu pantalonii și accesoriile potrivite.

Fiind o piesă vestimentară destul de rezervată pentru sezonul de primăvară și vară, sunt de preferat pantalonii chino sau pantaloni scurți Bermude.

Cămașă cu mânecă scurtă pentru bărbați: perfectă vara și la mijlocul sezonului

Cămașa a fost considerată mult timp de modă veche. În general, a fost asociată cu stilul destul de demodat al contabililor și informaticienilor din anii 80, care nu au prezentat-o neapărat bine. Dar astăzi, cămașa cu mânecă scurtă pentru bărbați și-a schimbat materialul din poliester de calitate scăzută în țesături mai elegante și mai confortabile. Modelele au fost reinventate și fac acum parte din piesele esențiale ale garderobei pentru bărbați.

Cele mai citite articole

În ceea ce privește designul, cămășile cu mânecă scurtă pentru bărbați sunt la fel de frumoase atât simple, cât și imprimate: dungi, puncte, flori, carouri. Ai grijă, totuși, să păstrezi puțină sobrietate și să nu alegi modele prea impunătoare sau prea kitsch. Cămașa este într-adevăr o piesă care trebuie manipulată cu grijă, la fel cum trebuie să ai grijă de asocierile cu pantalonii, blugii și pantalonii scurți din garderoba ta modernă.

Cum să îți alegi cămașa cu mânecă scurtă?

Nu este întotdeauna ușor să faci o alegere între diferitele modele disponibile. De la clasica cămașă albă cu mânecă scurtă până la cămașa neagră sau imprimarea fantezistă, de la croiala ajustată la forma obișnuită, există o varietate de modele.

Gulerul

Adu un efect șic suplimentar optând pentru un guler american cu vârfuri nasturate. Îți poți permite și gulerul clasic mic francez, pentru o ținută sobră și elegantă. Gulerul mandarin, de asemenea, va da un aspect mai original.

Culoarea

În ceea ce privește culorile, simplitatea este esențială. Cămașile pentru bărbați pot fi combinate foarte ușor atunci când sunt în culori neutre sau pastelate, pentru o notă de originalitate la modă. Cămașa albă pentru bărbați rămâne un must-have pentru orice ținută elegantă, aceasta fiind concepută de un producător cămăși pentru a fi purtată vara.

Accesoriile

Această cămașă poate fi purtată singură sau deschisă peste un tricou bărbătesc simplu sau cu model, dar nu se potrivește cu un costum. La fel, este de prost gust să o accesorizezi cu o cravată sau papion.

Fie că este vorba de un look casual la ieșirile cu prietenii sau de un stil mai elegant la serviciu, cămașa cu mânecă scurtă pentru bărbați este aliatul perfect în zilele toride de vară!

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!