Culoarea anului 2022 Pantone – Very Peri

Publicat: Expresul

Culoarea anului 2022 in moda sau domeniul decoratiunilor interioare a fost dezvaluita recent. Este vorba despre o culoare reconfortanta, dulce, blanda, care stie cum sa redea speranta si energia.

Very Peri este o culoare in nuante de albastru, un amestec de un rosu dulce si un albastru vibrant. Culoarea Pantone pentru anul 2022 este deci un albastru cu note de violet.

Very Peri este o culoare care reflecta epoca actuala. 

Ambitia celebrului institut Pantone? Sa isi imagineze o nuanta care simbolizeaza starea de spirit generala a momentului si tranzitia prin care trecem. „Culoarea Pantone a anului reflecta ceea ce se intampla in cultura noastra globala. Ea exprima ceea ce oamenii cauta si incearca sa raspunda la acest lucru . Crearea unei noi culori pentru prima data in istoria programului nostru educational de culoare Pantone Color Of The Year reflecta inovatia si transformarea globala continua. Complexitatea acestei noi nuante de albastru infuzat cu violet si rosu evidentiaza posibilitatile vaste de care avem la dispozitie”, spune Leatrice Eiseman. 

Cu alte cuvinte, Very Peri ne ajuta sa imbratisam mediul nostru in schimbare, incurajand creativitatea si inventivitatea pentru a deschide noi perspective. O culoare insetata de schimbare si noutate dupa incertitudinea si izolarea din ultimii ani.

Iata care sunt cele mai bune idei pentru a-l adopta si in interiorul casei tale.

Poti schimba atmosfera din living reinnoind materialele si cuverturile sau pledurile. Sa reface decorul livingului ti se pare un lucru imposibil? Poti sa incepi pur si simplu schimband pledurile, tesaturile si perdelele si alegand culoarea anului 2022. 

Cele mai citite articole

Revopseste peretii pentru o ambianta calma. Pentru a sublima interiorul casei tale in anul 2022 trebuie sa dai frau liber nuantei de Very Peri.

De asemenea, aceasta nuanta este cea care te va ajuta sa dai un upgrade bucatariei. De ce nu, poi incerca sa revopsesti mobila de bucatarie in aceasta nuanta sau  poti alege o noua faianta in aceasta nuanta.

Very Peri este cea mai buna idee si pentru a schimba si gresia sau faianta din baie. Baia nu este o incapere de neglijat atunci cand vine vorba despre decor. Aici stai destul de des si are o influenta asupra moralului. Nuanta de Very Peri va veni cu un plus de reconfort si energie.

Desi indrazneata, culoarea Very Peri isi gaseste locul cu moderatie locul in decorurile noastre. Si in plus, insufla un dinamism jucaus in interiorul casei noastre. Stimuland creativitatea si imaginatia, se poate folosi de  minune in incaperi creative, cum ar fi biroul si bucataria. 

Cum sa o adopti? Pentru cei mai aventurosi, se poate folosi pe o parte  de perete pentru a aduce profunzime si vitalitate. Cei care sunt mai precauti o pot folosi in tuse mai mici precum vesela, un puf sau o oglinda draguta, care vor dinamiza casele cu finete si subtilitate. 

O nuanta polivalenta, nuanta de Very Peri se poate combina cu o multime de alte nuante cele mai clasice sau mai neutre-gri, negru sau alb sau cele inspirate de natura- verde sau galben pentru un decor plin de viata. 

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la o firma design interior Timisoara, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, specialisti indesign interior sediu de companie  din Timisoara.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare