Coșuri cadou de Paște, pentru angajați și colaboratori – alege să comanzi online

Publicat: Expresul

Companiile se pot aștepta la un an 2021 mai bun decât cel anterior, optimismul fiind evident pe toate piețele financiare globale. Campaniile de vaccinare din perioada următoare vor reuși să țină sub control și chiar să elimine pandemia de Covid-19 în perioada viitoare, astfel că oamenii vor reveni, treptat, la viața obișnuită. Se vor păstra desigur unele elemente pozitive din ultima perioadă, de exemplu trendul spre digital, alegerea variantelor simple, sigure și economice de comandă online de produse și servicii.

Încă din această perioadă, firmele se pot gândi la cadourile pe care le vor oferi de Paște anagjaților și colaboratorilor – comenzile în avans înseamnă stres zero la acest capitol (managementul cadourilor poate fi complicat în companiile mari) și prețuri minime. Ideale de oferit sunt produsele de tip coșuri cadou de Paște, coșuri cadou gourmet cu produse premium, exclusiviste, care oferă experiențe deosebite. A oferi astfel de cosuri cadou corporate reprezintă un gest elegant, demn de orice companie atentă la imaginea sa și care prețuiește relația cu echipa, cu furnizorii și clienții de top.

gourmetGIFT.ro, magazinul online specializat în cadouri gourmet, cu experiență îndelungată în pregătirea de coșuri cadou pentru companii, pregătește noua colecție pentru Paște 2021. Între timp, se pot comanda desigur cadouri de 8 Martie și coșuri cadou pentru orice ocazie. Trebuie menționat că astfel de coșuri cadou gourmet pot fi comandate și de persoane fizice, în orice cantitate, pentru a fi oferite familiei, prietenilor, colaboratorilor (colegi de serviciu, șefi etc.) cu diverse ocazii, de exemplu aniversări. Livrarea produselor se face rapid, oriunde în țară.

Cele mai citite articole

„Colecția de cosuri cadou de Paste pentru anul 2021 conține o selecție impresionantă de cadouri. Un coș de Paște este întotdeauna o varianta excelentă de cadou. Noi la gourmetGift considerăm că un coș de Paște transmite un mesaj celui care îl primește”, se precizează pe website. Coșurile cadou de Paște conțin produse atent selecționate, varietăți gourmet premium, exclusiviste, de la băuturi alcoolice fine, la cafea, ciocolată și alte dulciuri sau produse gourmet rafinate. Sunt prezente doar branduri de top, inclusiv branduri românești, căci există și varianta unor coșuri cadou de Paște cu produse autohtone, de asemenea variante premium.

Pentru coșuri cadou de Paște, ideal este să comanzi online de la un astfel de furnizor specializat, pentru a beneficia de simplitate în procesul de achiziție, de prețuri excelente, dar și de produse fără compromis. Coșurile cadou corporate de Paște sau cu orice altă ocazie din an trebuie să fie realizate astfel încât să impresioneze destinatarii atât la nivel de design, cât și la partea de experiență în sine – consumul produselor, cu gusturi și arome deosebite.

Orice coș cadou livrat de gourmetGIFT (există chiar și varianta de livrare direct la destinatar) va conține doar produse premium, cu aranjamente care impresionează la nivel estetic. Demn de menționat este că firma care deține acest brand lucrează cu stocuri proprii de la furnizori atent selecționați și este chiar importator și distribuitor pentru mărci exclusiviste precum cafea Trucillo sau cafea Excelsior. Cea mai mare parte a volumelor de business este generată de clienți corporate, companii care au nevoie de cadouri pentru angajați, parteneri, colaboratori sau clienți VIP.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare