Urmeaza un curs manager proiect si ai toate sansele sa iti schimbi viata profesionala

Publicat: Expresul

In societatea moderna actuala, competitia in firme si intre firmele existente pe piata business este foarte mare, de aceea, profesionistii care doresc sa isi mentina pozitia dobandita cu greu de-a lungul timpului in companie urmeaza un curs manager proiect astfel incat sa se diferentieze de ceilalti care urmaresc aceasta pozitie.

Ce presupune un curs manager proiect?

Cursul manager proiect se adreseaza tuturor persoanelor cu experienta de minim 4 ani pe o asemenea pozitie intr-o companie. Asadar, cei care au experienta ca si manager de proiect, team leader sau manager al unei echipe trebuie sa se diferentieze de restul colegilor sai urmand un curs de managementul proiectelor.

Un astfel de curs garanteaza 100% promovabilitatea, este predat dupa o metoda unica si inovatoare de catre o companie cu un statut important in Statele Unite ale Americii si care ofera cursantilor din intreaga lume cadrul, suportul si instrumentele necesare pentru a obtine cea mai valoroasa certificare in domeniul managementului de proiect din intreaga lume.

Concret, in Romania, in anul 2019, 96 de persoane au obtinut aceasta certificare, iar alte 62 de persoane s-au pregatit in acest domeniu pentru a stapani managementul de proiecte la cel mai inalt nivel.

Cele mai citite articole

Ai nevoie de motive pentru a participa la cursul de management de proiect? Iata care sunt acestea!

  • Siguranta promovarii examenului

In primul rand, toti cei care participa la un curs de management proiect au 100% garantia promovari examenului, aceasta fiind singura companie din tara care ofera in procentaj maxim aceasta stabilitate. Chiar daca in urma pregatirii complete ce include cursul, manualul, ajutorul unui trainer acreditat, softul si simularea examenului, cursantii nu obtin certificarea din prima incercare, nu  trebuie sa suporte costurile reexaminarii.

  • Economie de timp si intelegerea conceptelor, si nu memorarea lor

In plus, cursantii economisesc mult timp dedicat pregatirii individuale pentru examen si vor intelege anumite concepte, nu doar le vor memora. Examenul de certificare presupune 200 de intrebari situationale, concrete, in care desi pare ca mai multe raspunsuri sunt corecte, unul singur este cel potrivit. De aceea cursantii trebuie sa inteleaga, nu sa memoreze.

  • Corelarea teoriei cu practica

Un alt motiv pentru a participa la un curs de management proiect este acela ca toti cursantii pot pune cu usurinta notiunile in context, pot corela teoria cu practica, deoarece cursul este dinamic, predat intr-o maniera in care acesta devine usor de inteles si fiecare informatie corespunde unei situatii concrete prezentate.

Cui se adreseaza cursul de management proiect?

Pentru a fi siguri ca se inscriu la cursul potrivit necesitatilor lor, cursantii trebuie sa fie siguri ca acesta li se adreseaza lor. Cursul este dedicat managerilor de proiect, membrii echipelor a caror activitate se deruleaza prin proiecte si celor care isi doresc sa valideze experienta si competentele in domeniul managementului proiectelor, dar si persoanelor care doresc recunoasterea la nivel de industrie si alinierea la standardele din domeniu, diferentiindu-se ca si profesionisti pe piata si obtinand avantaje financiare sau reputationale.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare