Un camion puternic pentru afacerea ta de transport

Publicat: Expresul

Pentru mulți oameni moderni care sunt interesați de o mașină, marca Ford este asociată cu puterea. Iar ultimul lucru care îți vine în minte sunt, desigur, vehiculele profesionale. Mai mult decât atât, pe lângă microbuzele mici, precum Ford Transit, există vehicule mai mari folosite cu succes în producție și construcții. Pe tine nu te-ar tenta un camion FORD?

De ce să cumperi un camion FORD?

Camionul Ford este un tip de echipament special profesional. La prima vedere, vehiculele de acest fel seamănă cu „tractoarele” tradiționale americane pe care le găsim în multe filme străine. Și, într-o oarecare măsură, putem spune că în practică chiar așa este.

Camioanele Ford sunt vehicule destul de mari, cu o greutate medie de 7 tone. Cu toate acestea, unele modele pot cântări chiar mai mult: totul depinde de configurație, ampatament și alte caracteristici specifice. Există o mare varietate de configurații dintre care transportatorii pot alege.

Designul. Desigur, nu orice antreprenor va cheltui timp, efort și, cel mai important, bani pentru a procura un camion care să se potrivească cu preferințele sale în materie de design. Singurele excepții sunt acele situații în care compania se evidențiază pregnant prin aspectul vehiculelor sale. Dar, chiar dacă în materie de vehicule comerciale designul nu e chiar așa de important, tot ar trebui să sublinieze stilul și să dea clienților câteva idei despre firma ce îl folosește.

Motorul. Această funcție este variabilă și depinde în mare măsură de fiecare model de camion. De exemplu, dacă vorbim despre modelul de vehicul camionetă mai suplu F-150, atunci există până la șase modele de motoare care pot fi instalate. Asta ca să nu mai vorbim de alte modificări, a căror alegere este, de asemenea, oferită direct cumpărătorului.

Șasiul. Camionul Ford este, în primul rând, un șasiu. Și cum vei echipa un camion este o chestiune pur individuală.

În primul rând, mașina poate acționa ca transportor direct de marfă.

A doua opțiune este o macara care poate fi echipată cu un șasiu și poate transforma transportul într-o macara de camion. Având în vedere rezistența la uzură a tractoarelor, precum și puterea acestora, este posibilă instalarea unei macarale cu parametrii necesari pentru realizarea anumitor sarcini.

Cele mai citite articole

Desigur, Ford este un vehicul pentru cei care se confruntă în mod regulat cu nevoia de a îndeplini sarcini complexe, de a transporta încărcături mari și de a o face pe distanțe lungi. Din cauza prețului care nu este cel mai mic, este puțin probabil ca mașinile să-și găsească locul în majoritatea flotelor. Cu toate acestea, costul lor este pe deplin justificat de beneficiile tangibile.

Alegerea unei mașini este un proces responsabil. Și dacă vorbim despre un camion de marfă, atunci de două ori serios. Pentru șoferii de camioane grele mai ales, o mașină este o a doua casă și este foarte important ca această „acasă” să fie fiabilă și confortabilă.

Scop și beneficii

Echipamentele speciale Ford sunt folosite pentru nevoile agricole, munca pe șantiere și, bineînțeles, în domeniul transportului de mărfuri. Pe lângă un interior confortabil, inginerii au gândit perfect sistemul de securitate.

Camioanele Ford sunt potrivite pentru drumurile dificile, sunt echipate cu sistem anti răsturnare și sunt nepretențioase la întreținere. Costul pieselor de schimb este destul de acceptabil și le puteți găsi în aproape orice magazin specializat.

Pe site-urile de vânzare de echipamente speciale, precum autoline.ro este posibil să găsești oferte de la proprietarii de vehicule second hand. 

Camioanele Ford înseamnă confort și siguranță în caz de accident. Producătorul pune un accent deosebit pe confortul șoferului, echipează mașinile cu o serie de funcții suplimentare. 

Climatizarea și aerul condiționat sunt incluse în pachetul de bază al fiecărei mașini. Motoarele diesel puternice devin garanția unei funcționări fără probleme.

Concluzie:

Camioanele sunt nepretențioase la întreținere, nu capricioase pe drum. Atunci când alegi un model de tractor de camion, merită să arunci o privire mai atentă la Ford. Singura nuanță poate fi prețul, dar se amortiza rapid consumului redus de combustibil și a pieselor de schimb ieftine.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!