Sfaturi de stil pentru persoanele care poarta haine XXL

Publicat: Expresul

Sfaturi de stil pentru persoanele care poarta haine XXL

Fie ca este vorba despre rochii XXL lungi sau despre alte tipuri de haine de dimensiuni mari, este foarte important ca persoana care urmeaza sa le poarte sa tina cont de sfaturile si sugestiile de mai jos, astfel incat sa aiba tot timpul cea mai buna tinuta.

Rochii XXL lungi – potrivite pentru persoanele inalte

Se stie ca rochiile lungi sunt pentru persoanele inalte sau de statura medie, nu si pentru cele scunde. O rochie luna va face ca o persoana scunda sa para mult mai mica decat este in realitate.

In ceea ce priveste persoanele care au nevoie de marimi mari la haine, atunci cand sunt alese rochii XXL lungi este important sa fie analizata inaltimea. Rochiile lungi in aceasta situatie sunt recomandate cu precadere persoanelor inalte, pentru ca doar lor le pot oferi acel efect de alungire dorit.

Acceptarea propriului corp este primul pas pentru alegerea hainelor

Acceptarea propriului corp este factorul principal pentru increderea si stilul personal. Fiecare persoana, indiferent de forma sau de dimensiunea corpului sau, arata bine atunci cand isi alege corect haienele, insa acceptarea propriului corp este solutia ideala deoarece doar asa nu vor aparea frustrari.

Uneori persoanele supraponderale ajung la depresie din cauza kilogramelor in plus, ceea ce nu le ajuta sa slabeasca si uneori determina ingrasarea subita.

Abdomenul si coapsele nu trebuie ascunse mereu

Atunci cand pasul anterior a fost rezolvat este recomandat sa se tina cont de faptul ca nu tot timpul hainele care acopera coapsele, abdomenul sau soldurile sunt estetice si elegante. Uneori acestea doar arata ca niste haine largi si diforme purtate in mod normal in liceu sau la generala.

Cele mai citite articole

Nimeni nu spune ca rochia ar trebui sa explodeze pe corp, dar nici ca trebuie sa arate ca un sac. Atata timp cat exista echilibru, tinuta se va afla sub control.

Lenjeria conteaza

Acest sfat nu este doar pentru femeile care poarta marimi mar. Fiecare femeie ar trebui sa aiba lenjerie de corp potrivita, pentru ca aceasta este cea mai buna metoda de a fi siguri ca hainele stau bine pe corp.

Alegerea sutienului la dimensiunea corecta este foarte importanta, pentru ca un sutien mare ar putea strica tinuta iar unul prea mic nu va putea fi purtat deloc.

Tinutele pot fi inspirate si din bloguri

Sunt atat de multe femei care posteaza pe bloguri diverse tinute, incat cu siguranta chiar si femeile care poarta marimi mari vor avea de unde sa se inspire.

Cea mai buna idee in sensul acesta este gasirea unor bloggeri cu o forima similara a corpului, pentru a prinde incredere in propria persoana si pentru a inteleg ce haine sunt potrivite formei corpului.

Este interesant sa fie alese uneori si tinute mai extravagante, mai ales in zilele in care persoana se simte increzatoare si curajoasa.

Tinand cont de sfaturile de mai sus, fiecare femeie, indiferent de dimensiunile pe care le poarta la haine, isi va putea alege o rochie XXL pentru orice eveniment la care participa.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare