Alegerea locatiei potrivite pentru un majorat sau pentru o aniversare cu putini invitati

Publicat: Expresul

In ultimii ani, se observa o tendinta din ce in ce mai accentuata a parintilor de a organiza petrecerea de majorat a copiilor in cadrul unui restaurant sau al unui salon de evenimente. Petrecerile date acasa nu mai sunt la moda, locurile de joaca pentru copii nu mai sunt potrivite varstei, in discoteca sau club vacarmul este prea mare, iar sarbatoritul sau sarbatorita nu se va bucura de toata atentia invitatilor.

Seva Events ofera sarbatoritilor oportunitatea de a-si intampina invitatii intr-o atmosfera deosebita, cu mancare excelenta, muzica buna si suficient spatiu de distractie si dans, chiar daca salonul mic este ceva mai intim.

Salonul mic Seva Events poate gazdui o petrecere aniversara reusita sau un majorat

Salonul mic de la Seva Events a fost special conceput pentru a veni in sprijinul celor care cauta un spatiu suficient pentru cateva zeci de invitati, unde lumea sa se simta bine, sa nu existe influente din exterior, iar distractia sa fie la cote maxime.

Fie ca este vorba despre o aniversare, despre un majorat sau o zi onomastica, despre o petrecere de absolvire sau despre o cununie civila mai restransa, in cadrul salonului mic, oamenii pot scrie povesti care vor ramane imprimate in fotografiile si filmarile facute.

Salonul ideal pentru o aniversare este cel care poate fi decorat cu mai multe tipuri de aranjamente, in mai multe culori si stiluri. De aceea, este important de stiut ca salonul mic este intim, asigura o atmosfera de basm, este decorat intr-un stil modern, curat, cu tente retro-romantice, permitand organizatorilor sa se joace cu elementele decorative si sa aduca o cabina foto, o fantana de ciocolata sau un cake bar. Salonul mic are un joc de lumini interesant, care ajuta la crearea unei atmosfere deosebite.

Cele mai citite articole

Pachetele si serviciile oferite pentru aniversari de neuitat

Seva Events ofera persoanelor interesate de inchirierea unei locatii pentru un anumit tip de eveniment posibilitatea de a face acest lucru in cele mai bune conditii si la cele mai bune preturi. Meniurile sunt pe masura asteptarilor sarbatoritilor.

Pentru ca invitatii sa fie multumiti si pentru ca distractia sa fie maxima, si mancarea trebuie sa fie buna. Atmosfera de sarbatoare este insotita de preparate cu savoare, adaptate la gusturile invitatilor.

Pachetele gastronomice contin feluri de mancare savuroase si sanatoase, de la celebrele sarmale si mamaliga, pana la fileul de peste cu legume fierte, de la mixurile de friptura, pana la preparate internationale mai sofisticate.

Atat bauturi alcoolice, cat si non-alcoolice sunt servite la evenimentele pentru care se inchiriaza localul, tortul poate fi facut pe comanda, iar servirea este impecabila.

Intr-un salon mic, insa cu posibilitati mari de distractie, in care evenimentele importante din viata prind contur, in salonul Seva Events, sarbatoritii isi pot celebra onomastica, ziua de nastere sau o reusita cu meniuri adaptate, nuante placute si decoruri frumoase, pregatite special pentru eveniment.

Cu siguranta, alegerea unui salon pentru aniversari reusite nu mai este o provocare, indiferent de numarul de invitati.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare