Microfoanele spion- tehnologia avansează în domeniul supravegherii audio

Publicat: Expresul

Ce este exact supravegherea audio oricum?

Un dispozitiv de înregistrare spion adecvat ar trebui să fie atât discret, cât și eficient. Faptul că arată ca obiecte de zi cu zi le face complet invizibile de detectat.

Aceste microfoane spion iau multe forme și dimensiuni și fiecare dintre ele are atașat un mic dispozitiv de microfon, împreună cu spațiu  pentru a stoca toate datele înregistrate.

Unele sunt activate de voce, ceea ce înseamnă că se activează numai atunci când acceptă vorbirea. În acest fel, nu trebuie să vă activați manual dispozitivul și puteți economisi durata de viață a bateriei și spațiul de stocare. Sunt puțin mai scumpe, dar nu reușesc niciodată să-și facă treaba.

Cele care trebuie să fie activate manual încep să înregistreze după ce apăsați butonul „play”. Aceste dispozitive înregistrează fiecare sunet pe care îl ridică prin intermediul microfoanelor lor de înaltă calitate, iar gama de sunete este extrem de largă.

Puteți apoi să vă conectați dispozitivul la un port USB al computerului și să redați înregistrarea prin orice player media care acceptă formatul. Dar avem și modele care nu necesită nici măcar un computer pentru a asculta înapoi, în schimb, puteți asculta pur și simplu înregistrările de pe dispozitivul însuși.

Ce sunt microfoanele spion activate prin voce?

Un dispozitiv de înregistrare activat prin voce este cel mai bun gadget spion. Este instrumentul esențial al James Bond al comerțului.

Înregistratoarele de spionaj activate cu voce încep să înregistreze numai după ce au preluat un sunet, iar acest lucru le face să devină dispozitivele audio spion discrete perfecte. Mai mult, toate datele audio stocate constau doar din sunete și voci, în loc de pauze silențioase și schițe de ferestre.

Orice alt dispozitiv de ascultare ascuns și microfoane spion care nu este activat prin voce este practic cam depășit. Odată activate, înregistrează totul – inclusiv tăcerea. Acest lucru poate fi obositor și frustrant atunci când verificați fișierele audio mai târziu, deoarece vă ocupă inutil timpul.

Dispozitivele de supraveghere audio sunt disponibile în diferite forme din care puteți alege, cum ar fi: 

Cele mai citite articole

·  Stilou de înregistrare activat prin voce

·  Microfon spion USB activat vocal

·  Înregistrare audio Pro USB Flash Drive

·  Înregistrator audio breloc auto

·  Înregistrator de apeluri telefonice

Toate sunt echipamente de spionaj de înaltă calitate și unele vă pot fi mai utile decât altele. Puteți utiliza stiloul de înregistrare atunci când sunteți la școală sau la birou și s-ar putea să găsiți cheia pentru mașini foarte convenabilă dacă sunteți un șofer frecvent care își pierde întotdeauna cheile mașinii.

Există multe avantaje atunci când înregistrați cu dispozitive de ascultare de calitate. Dar trebuie să aibă în mod absolut următoarele caracteristici, pentru a vă ușura lucrurile.

·  Activarea vocală – o caracteristică foarte utilă. Este de fapt capacitatea dispozitivului de a înregistra numai atunci când detectează pe cineva vorbind, pentru când nu doriți să fiți prin ore și ore de liniște.

·  Longevitate (durata bateriei) – este de la sine înțeles. Unii oameni, în special anchetatorii privați, uneori înregistrează pentru perioade lungi de timp. Deci, probabil că doriți o durată de viață solidă a bateriei, care poate dura mai mult de 2 ore.

·  Gama de înregistrări – fiți foarte atenți atunci când vă alegeți dispozitivele. Întrebați întotdeauna despre gama înregistrării. Există unele dispozitive care au un sunet de calitate, dar cu o autonomie redusă și, ca atare, nu pot atinge mai mult de 5 metri. Rețineți acest lucru.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare