Importanța selectării corecte a furnizorilor de echipamente horeca

Publicat: Expresul

Importanța selectării corecte a furnizorilor de echipamente horeca

ContiGrup contribuie la dezvoltarea segmentului horeca din țara noastră de peste două decenii, oferind servicii de consultanță și o gamă variată de echipamente.

6 criterii principale pentru alegerea furnizorilor 

1. Istoria companiei pe piață

2. Sănătatea financiară a furnizorului

3. Capacitatea demonstrată anterior

4. Nivelul de adoptare a bunelor practici

5. Abilități în managementul inovației

6. Costuri și flexibilitate

Mai este bine de subliniat și faptul următor: cele mai reputate companii de distribuție sunt, de asemenea, foarte căutate printre producătorii celor mai bune echipamente horeca.

Seriozitatea distribuitorului câștigă în fața concurenței, mai ales în ceea ce privește viteza de livrare și flexibilitatea în furnizarea de servicii specifice.

Selectarea este importantă pentru a asigura respectarea termenelor, deducem automat că angajamentul furnizorului și capacitatea de a satisface aceste nevoi trebuie să fie printre punctele luate în considerare. 

Nu poți rezista în pandemie și post-pandemie fără dotările horeca potrivite 

Alegerea furnizorilor din industria horeca a fost întotdeauna importantă, dar niciodată așa cum este astăzi. În scenariul actual scris de pandemia de coronavirus, este foarte dificil ca să dezvolți un business la nivel de excelență, care să ofere valoare superioară clienților, fără sprijinul și implicarea acestor parteneri importanți.

Activitatea antreprenorială horeca în 2021 este mult mai sofisticată și, în primul rând, implică înțelegerea faptului că  activitatea productivă are loc într-un lanț, se bazează pe colaborare,  nu pe izolare, deși separarea pare să fie refrenul pe care îl auzim neîncetat de un an încoace.

Cele mai citite articole

Cu toate acestea, această înțelegere a nevoii de a lega parteneriate cu alți actori din industria ospitalității nu este suficientă. Adevărata provocare este aceea de a crea un nivel ridicat de sinergie între agenții din acest lanț, în special cu furnizorii. Această strategie nu poate avea succes fără a face o selecție bună. 

De ce să fii client ContiGrup? 

Având o echipă de adevărați profesioniști, cu o vastă experiență în sfera lor de activitate, compania și-a căpătat un bun renume de-a lungul anilor printre antreprenorii horeca. Clienții ContiGrup au ajuns ca să aibă încredere în acest distribuitor de echipamente de top.

Nu este de mirare acest lucru, deoarece echipa de aici are bagajul de cunoștințe necesare pentru a înțelege nevoile individuale ale clienților lor și, în colaborare cu aceștia, se pot oferi soluții individualizate de înaltă calitate.

În lumea modernă, fără excepție, toți producătorii de bunuri înțeleg importanța distribuției și impactul acesteia asupra vânzărilor, ceea ce înseamnă că pentru orice antreprenor care activează în sectorul horeca răspunsul la întrebarea „Cum să alegi un bun furnizor de dotări pentru unitatea mea?” devine unul relevant.

Cu o lungă tradiție în furnizarea de mașini și echipamente către industria ospitalității, oferind dotări provenind de la un număr semnificativ de producători de renume pe plan european și mondial, ContiGrup a dobândit o notorietate binemeritată în domeniu.

În acest sens, compania amintită oferă o gamă largă de produse, precum ar fi: echipamente de coacere și prăjire, mașini de spălat vase, utilaje frigorifice performante, echipamente speciale pentru unitățile fast food, dotări pentru cafenele, ceainării, baruri etc.

ContiGrup poate livra de la produse individuale până la linii gastronomice complete, inclusiv accesorii horeca premium de ultimă generație. Pentru partenerii de afaceri s-au organizat de-a lungul anilor întâlniri profesionale periodice și cursuri pentru actualizarea produselor și schimbul de experiență.

Chiar așa! Pentru a putea urmări tendințele pieței, ContiGrup își invita anterior pandemiei în mod regulat clienții la sesiuni de instruire și prezentări live de noi concepte și produse. În acest fel, promovarea unei mentalități colaborative de succes reciproc a fost asigurată pe deplin.

Experiența și cunoștințele de ultimă oră în materie de echipamente horeca stau chiar și în pandemie la dispoziția celor interesați. Orice client antreprenor poate să fie ajutat de către specialiștii de aici ca să afle cea mai bună soluție pentru afacerea sa: pentru o unitate nouă, dar și dacă vrea să își modernizeze cu echipamente de calitate anumite spații deja existente sau pur și simplu își dorește niște idei de mobilier sau utilaje horeca apte să optimizeze cât mai bine un local pe care îl are.

Fiabilitatea echipamentului și buna funcționare a acestuia sunt factori cheie pentru o horeca. La ContiGrup clienții se bucură de o asistență preventivă și corectivă pentru a asigura buna funcționare a dotărilor achiziționate de aici.

Se oferă servicii de asistență tehnică specializate, garanție și postgaranție, prompte și de înaltă calitate.

Mai mult decât atât, ca un element de diferențiere important față de alți distribuitori de echipamente pentru unitățile horeca din țara noastră, formarea utilizatorilor face parte din procesul de instalare al respectivelor dotări.

Pentru detalii și comenzi de echipamente horeca intră și tu pe contigrup.ro!

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare