Cum poate fi amenajata o sala pentru nunti

Publicat: Expresul

In special pe intreaga perioada a verii sunt organizate nunti si petreceri, fapt pentru care proprietarii restaurantelor si a hotelurilor care detin sali pentru evenimente trebuie sa ia in calcul amenajarea corespunzatoare a unui astfel de spatiu. De cele mai multe ori, acestia investesc in piese standard, insa nu este intotdeauna recomandat. In cazu in care se doreste ca locatia sa fie una selecta, iar clientii sa fie intotdeauna multumiti, proprietarii unor astfel de localuri trebuie sa investeasca in piese de inalta calitate si sa amenajeze spatiul in mod corespunzator. 

Asadar, in momentul in care se doreste amenajarea unui local pentru evenimente selecte, proprietarii trebuie sa ia in calcul faptul ca:

Aspectul mobilierului va face intotdeauna diferenta

Deseori, piesele de mobilier de inalta calitate vor putea schimba intregul aspect al salii. Acesta trebuie sa fie confectiona din materiale de calitate ridicata si trebuie sa aiba un design interesant si inedit. Mai mult, piesele trebuie sa fie moderne si sa aiba un aspect foarte placut, in timp ce paleta cromatica trebuie sa fie una reprezentativa pentru tipul de eveniment care se desfasoara intr-o astfel de locatie. De cele mai multe ori se opteaza pentru mobilier pentru sali de evenimente colorat in nuante deschise, mai ales in cazul petrecerilor de nunta.

De altfel, mobilierul trebuie sa permita organizatorilor sa ii aduca modificari, prin plasarea de decoratiuni. Asadar, suprafetele trebuie sa fie mate, astfel incat decoratiunile sa nu alunece. Mai mult, piesele trebuie sa prezinte si dimensiuni medii, pentru a permite organizatorilor sa plaseze aici atat decoratiuni impunatoare, cat si sa ofere spatiul necesar pentru ca invitatii sa poata lua masa. Astfel, intregul decor va fi unul extrem de placut, cat si util, iar toti invitatii se vor putea simti bine in cadrul unei petreceri de nunta.

Confortul trebuie sa fie pus intotdeauna pe primul loc

Cele mai citite articole

Organizatorii trebuie sa se asigure ca toti participantii se simt bine in cadrul unui astfel de eveniment. Asadar multi dintre acestia pun la dispozitie scaune restaurant confortabile, cu dimensiuni potrivite, astfel incat sa se potriveasca cu orice tip de silueta. In acest mod, oaspetii isi pot lua masa intr-un mod confortabil.

Totodata, organizatorii trebuie sa se asigure de faptul ca in sala exista spatiul necesar pentru un ring de dans. Mai ales in timpul nuntilor, toti oaspetii doresc sa danseze si sa se distreze, fapt pentru care este nevoie de un spatiu destul de mare, pentru a evita aglomeratia.

Iluminatul de calitate nu ar trebui sa lipseasca

In cadrul unor astfel de petreceri trebuie intotdeauna sa se contureze o atmosfera extrem de placuta, fapt pentru care iluminatul este la fel de important, in toate cazurile. De cele mai multe ori, sunt folosite luminite LED, precum si reflectoare, colorate i diferite nuante pentru a putea contura o atmosfera de vis. Sunt folosite inclusiv luminite colorate in rosu, violet, albastru sau chiar roz.

Totusi, pot fi folosite si alte articole de iluminat, precum lustre si candelabre pozitionate in zone cheie, astfel incat iluminatul sa fie unul potrivit pentru un astfel de eveniment. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!