Cele mai populare modele de autobuze SETRA second hand

Publicat: Expresul

Setra este un producător de autobuze renumit din Germania, care produce o gamă largă de modele de autobuze, care variază în mărime, confort și specificații tehnice. 

SETRA – un brand renumit în industria autobuzelor

Dacă ești în căutarea unui autobuz bun folosit,  nu ocoli popularele autobuze SETRA second hand, deoarece reprezintă o alegere excelentă, multe modele fiind disponibile la prețuri accesibile.

Autobuzele SETRA second hand oferă aceeași calitate și performanță ca modelele noi, dar la un preț mai mic. Acestea sunt verificate cu atenție înainte de a fi puse în vânzare și sunt întreținute regulat pentru a se asigura că funcționează în mod optim. 

Cele mai citite articole

Autobuzele SETRA sunt proiectate cu atenție la detalii, cu un design atractiv și confortabil pentru pasageri. Sunt dotate cu tehnologii avansate, cum ar fi sisteme de climatizare și sisteme de entertainment, pentru a asigura o călătorie confortabilă. De asemenea, acestea sunt construite cu materiale durabile și sunt testate în condiții extreme pentru a se asigura că sunt capabile să îndeplinească cerințele activității zilnice.

Autobuzele SETRA – caracteristici principale ce le fac atât de populare

 1. Calitate. Autobuzele Setra sunt construite cu materiale de cea mai buna calitate, astfel încât să ofere durabilitate și fiabilitate pe termen lung.
 2. Confort. Autobuzele Setra sunt proiectate pentru a oferi un nivel ridicat de confort pentru pasageri, cu scaune moi și spațiu suficient pentru picioare.
 3. Eficiență energetică. Aceste autobuze sunt dotate cu tehnologii moderne pentru a reduce consumul de carburant și emisiile de gaze nocive.
 4. Siguranță. Setra pune accentul pe siguranța pasagerilor și a șoferilor, prin dotarea autobuzelor cu sisteme de siguranță avansate.
 5. Design. Autobuzele Setra au un design modern și atractiv, care se adaptează nevoilor clienților și reflectă imaginea pozitivă a companiei.
 6. Tehnologie avansată. Aceste autobuze sunt dotate cu tehnologii moderne, precum sisteme de navigare GPS și sisteme de divertisment pentru pasageri.
 7. Economie de costuri. Autobuzele Setra sunt proiectate pentru a oferi o eficiență optimă a costurilor, prin reducerea costurilor de întreținere și a consumului de carburant. 
 8. Performanță. Autobuzele Setra au o performanță excelentă, cu accelerație și manevrabilitate superioare.
 9. Versatilitate. Aceste autobuze sunt proiectate pentru a se potrivi unui larg spectru de aplicații, de la transportul de pasageri la transportul de marfă.

Iată câteva dintre cele mai populare modele de autobuze Setra:

 • Setra S 416 HD. Acest model de autobuz este unul de clasă mijlocie, care oferă un echilibru între confort și eficiență energetică. Acesta este disponibil cu o gamă largă de motoare și transmisii, precum și cu o serie de opțiuni de dotare, cum ar fi scaune moi, aer condiționat, sisteme audio și sisteme de divertisment.
 • Setra S 516 HD. Acest model este un autobuz de clasă superioară, care oferă un nivel ridicat de confort pentru pasageri. Acesta are o cabină spațioasă și bine dotată, cu scaune confortabile și un sistem de climatizare avansat. De asemenea, acesta este disponibil cu opțiuni suplimentare, cum ar fi sisteme de divertisment și un sistem de gestionare a energiei.
 • Setra S 416 NF. Acest model de autobuz este proiectat pentru transportul de pasageri pe distanțe scurte și medii. Acesta oferă un nivel ridicat de confort pentru pasageri, cu scaune moi și un sistem de climatizare modern. De asemenea, acesta este disponibil cu opțiuni suplimentare, cum ar fi sisteme de divertisment și un sistem de gestionare a energiei.
 • Setra S 515 HDH. Acest model de autobuz este proiectat pentru transportul de pasageri pe distanțe lungi. Acesta oferă un nivel ridicat de confort pentru pasageri, cu scaune confortabile și un sistem de climatizare actual. De asemenea, acesta este disponibil cu opțiuni suplimentare, cum ar fi sisteme de divertisment și un sistem de gestionare a energiei.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare modele de autobuze Setra. Fiecare model are caracteristici unice și dotări specifice, astfel încât este important să se ia în considerare nevoile individuale ale fiecărui client înainte de a alege un model specific.

Așadar, dacă ești în căutarea unui autobuz de calitate superioară la un preț accesibil, un model de autobuz SETRA second hand este o alegere excelentă. Oferă aceeași calitate și performanță ca modelele noi, fiabilitatea și durabilitatea fiind garantate.

Intră pe Autoline.ro pentru a vedea anunțuri de vânzare pentru diverse modele SETRA second hand disponibile pentru achiziții imediate.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare