Ce calitati trebuie sa intruneasca un detector de camere si microfoane ascunse? Iata ce spun specialistii!

Publicat: Expresul

In anul 2022, foarte multe persoane populare din diferite industrii ajung sa se confrunte cu fel si fel de situatii in care spatiul privat le este invadat, fie ca este vorba de fani mult prea infocati, sau de paparazzi care spera sa obtina imagini cat mai valoroase. Prin urmare, majoritatea oamenilor cunoscuti aleg sa puna un accent deosebit pe siguranta spatiului personal, fapt care-i impinge sa apeleze la anumite dispozitive moderne, precum asa numitele detectoare camere sau microfoane ascunse.

Ce criterii trebuie sa intruneasca un detector profesionist de camere si microfoane ascunse?

De regula, oamenii care se decid ca au nevoie de un asemenea dispozitiv, vor cauta doar produse de calitate, care sa se poata ridica la nivelul asteptarilor si nevoilor prezente. Din cauza ca exista posibilitatea ca multi clienti sa nu detina cunostintele necesare pentru a putea identifica, pe cont propriu, un produs de calitate, in articolul de fata a fost intocmit un ghid in care sunt precizate principalele criterii ce trebuie intrunite.

Asadar, un detector poate fi considerat ca fiind profesionist doar daca:

Acopera o frecventa inalta

Cele mai citite articole

La momentul actual, sunt utilizate peste 25 de miliarde frecvente posibile, un detector normal de 0,5 MHz – 25 GHz putand sa identifice doar un numar de aproximativ 100 de frecvente; exista si anumite detectoare mai puternice de 2,4 GHz – 30 GHz, care pot identifica frecvente mult mai inalte. Din cauza ca n-a fost, inca, creat un aparat care sa poata acoperi toate nivelurile de cerere, specialistii recomanda sa se achizitioneze mai multe detectoare cu frecvente diferite.

Are o acuratete ridicata

Toate detectoarele profesionale vor avea in dotare un filtru de semnal care, inca de la prima scanare, va detecta toate frecventele din aria de acoperire si le va memora, pentru ca acestea sa fie ignorate la cea de-a doua scanare. Reglajul sensibilitatii joaca de asemenea un rol cheie, detectoarele moderne, bazate pe sensibilitate mare, avand posibilitatea de a identifica, mult mai usor, aparatele spion.

Are o autonomie mare

La fel ca in cazul tuturor dispozitivelor electrice mobile, detectorul va functiona pe baterii sau prin incarcare, diferenta dintre un model obisnuit si unul profesionist constand in perioada de functionare, fara pauza, mai lunga a celui de-al doilea mentionat.

In concluzie, acestea sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un detector profesionist.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare