Care este cel mai bun mop plat pentru curatarea podelelor tale?

Publicat: Expresul

Care este cel mai bun mop plat pentru curatarea podelelor tale?

Un mop plat trebuie sa fie confortabil, fiabil si sa curete in mod eficient solul. Pretul este, bineinteles, important dar si calitatea. In cele ce urmeaza iti vom spune cum poti alege cel mai bun mop pentru curatarea podelelor tale pentru a nu regreta alegerea facuta.

Chiar daca pe vremuri gospodinele nu aveau prea multe optiuni la dispozitie, exista doar un mop simplu sau o laveta si propriile lor maini, in ziua de azi exista numeroase modele de mopuri plate din care putem alege. Insa, data fiind varietatea de modele de mopuri te poti simti depasit in momentul in care mergi la magazine pentru a alege mopul potrivit pentru curatarea podelelor tale.

Progresele sunt numeroase si atunci cand vine vorba de curatenie. In ziua de azi, pentru a obtine podele perfect curate nu mai este nevoie sa stai aplecata, sa pui mana pe lavete sau sa intri in contact cu praful si mizeria. Exista modele care iti permi dezinfectarea si curatarea oricarei suprafete fara ca persoana care face curatenie sa intre in contact cu vreun produs.

Cum poti alege cel mai bun mop plat pentru curatarea podelelor tale?

Iata care sunt principalele puncte cheie pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a alege cel mai bun mop plat.

Materialul din care este realizat manerul. Nu este recomandat sa alegi un mop din plastic. Asta deoarece durata sa de viata nu va fi prea mare.

Cele mai citite articole

Design ergonomic. Manerul trebuie sa fie confortabil de tinut in mana si sa fie ajustat in functie de inaltimea ta. Daca manerul este pivotant atunci mopul plat se poate deplasa pe podea in diferite directii si chiar in locuri mai putin accesibile precum sub canapea sau pat.

Tipul duzei. Aici trebuie sa tii cont de tipul de podele existent in locuinta ta. Fiecare duza in parte are propria sa functie: una este potrivita pentru linoleum, alta pentru gresie, alta pentru parchet.

Fiabilitate. Evalueaza modalitatea de fixare a manerului pe platforma, mecanismul de pliere si sistemul de rotatie. Un mop plat nu trebuie sa fie fragil.

Spalatul podelelor din locuinta este o activitate necesara pentru mentinerea curateniei din fiecare locuinta in parte. Dar, pentru majoritatea persoanelor este, in egala masura, o corvoada. Pentru a-ti usura munca si pentru a nu fi nevoit sa te apleci in genunchi atunci cand speli pe jos solutie este un set de curatenie cu un sistem integrat de curatare si de stoarcere. 

Mopul plat este extrem de usor de manevrat pe orice tip de podea, ajunge in cele mai inaccesibile locuri, in colturi sau sub diferite piese de mobilier. Este confectionat din micorfibre superabsorbante.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare