5 avantaje pe care le au serviciile de tractari

Publicat: Expresul

Serviciile de tractari auto Romania sunt din ce in ce mai solicitate de catre conducatorii auto care sunt in imposibilitatea de a se deplasa cu masina din cauza unor defectiuni sau din cauza faptului ca masina nu indeplineste conditiile legale necesare pentru a fi pusa in functiune fara probleme pe sosele.

Cele mai citite articole

Soferii trebuie sa fie atenti la modul in care functioneaza autoturismul, insa mai sunt si conducatori auto neglijenti, care nu pun pret pe orice zgomot care se aude sub capota. Atunci apar problemele: de la un zgomot sau o miscare trepidanta ignorata pentru o buna perioada de timp, autoturismul fie nu mai porneste, fie, mai rau, este implicat intr-un accident. Serviciile specializate de tractari auto sunt perfecte pentru soferii care nu detin nici cunostinte de mecanica, nestiind sa repare sistemele auto, nici nu au ustensilele necesare sa o faca.

De ce sa apeleze soferii la o firma de tractari auto?

  • Personal specializat. Personalul firmei de tractari auto este specializat in domeniu, detine toate informatiile necesare pentru a face fata cu brio oricarei situatii, reprezentantii au o exprienta vasta in domeniu si uneori pot da un verdict dintr-o singura privire. De asemenea, specialistii companiei de tractari auto prezinta conducatorilor aflati in impas toate optiunile pe care le au pentru remedierea situatiei.
  • Interventie prompta. Spre deosebire de prietenii care ar putea sa se deplaseze la fata locului sa dea o mana de ajutor, reprezentantii unei firme de tractari auto se prezinta indiferent de ora din zi sau din noapte, de zona si de gravitatea situatiei, in doar cateva zeci de minute de la initierea apelului. Uneori, detaliile despre timpul in care specialistii pot interveni sunt date la telefon, astfel incat clientii sa nu astepte prea mult timp. In plus, tractarile auto pe platforma asigura transportul integral al vehiculului, fara deteriorarea barei de protectie.
  • Servicii conexe. Pe langa serviciile de tractari auto, indispensabile conducatorilor aflati in impas, reprezentantii companiei se ocupa si cu inchirieri auto, detinand o flota de peste 150 de autoturisme ce pot fi inchiriate la cele mai bune preturi, dar si cu incheierea unor asigurari auto RCA ieftine. In plus, compania dispune si de un dispecerat de remorcari auto, unde sunt preluate apelurile telefonice, dar si mesajele text trimise, iar asistenta rutiera este adaptata la cererile clientilor.
  • Program non-stop. Reprezentantii companiei de tractari auto nu stau deloc. In permanenta va fi cineva dispus atat sa raspunda la telefon, cat si sa intervina rapid, indiferent de situatia descrisa. Fie ca este Paste, Craciun sau Revelion, daca soferul este blocat undeva, trebuie ajutat!
  • Preturi competitive. Fara indoiala, conducatorii auto sunt interesati, chiar si in situatii de urgenta, de pretul pe care trebuie sa-l plateasca pentru a iesi din impas. Daca acesta va fi prea mare, atunci, cu siguranta, vor cauta pe internet o firma cu preturi mai bune. De regula, preturile sunt stabilite in functie de locul in care este necesara interventia, dar si de gravitatea acesteia.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare