Te înspăimântă executarea silită? Află calea mai simplă și prietenoasă!

Publicat: Expresul

Îți este frică să mai răspunzi la telefon de frica amenințărilor de unor persoane dubioase care îți cer achitarea anumitor datorii? Nu ești singurul în această situație.

În timp ce majoritatea celor ce au de recuperat diverse sume de bani rămân în limitele legii și se adresează unui executor judecătoresc sau unei societăți de colectare datorii care funcționează legal, alți creditori optează spre colaborări cu recuperatori de ocazie, care au un comportament scandalos, agresiv, ilegal.

Kruk România îți propune o cale ușoară pentru plata datoriilor

Există o mare diferență între companiile de colectare datorii care acționează legal, amiabil, pentru pentru creditorii originali și executorii judecătorești care folosesc forța coercitivă a legii pentru a recupera sumele restante. De multe ori, o societate de recuperare datorii ce funcționează în conformitate pe nișa autohtonă de profil, precum Kruk România, este mult mai dispusă ca să colaboreze cu datornicii printr-o atitudine pro-activă, înțelegătoare.

Cei mai mulți dintre aceia care acumulează datorii nu le plătesc deoarece nu pot, nu pentru că nu mai vor să facă acest lucru, deși ar putea.

Chiar dacă închisoarea datornicilor nu există în România, o datorie neachitată la timp este o sursă de griji, de stres care poate să aibă consecințe grave asupra sănătății persoanei în cauză, a stilului său de viață.

Mulți ajung ca să facă depresii sau alte boli psihice grave, ba chiar să se sinucidă, deoarece nu mai pot ca să își plătească datoriile.

Societățile de colectare, precum Kruk România, întind o mână celor aflați într-un moment greu al vieții lor și le oferă soluții menite să le readucă încrederea în ei înșiși, în faptul că se pot restabili din toate punctele de vedere, începând cu o treptată echilibrare financiară.

Cele mai citite articole

Există o deosebire ca de la cer la pământ între o societate de colectare a datoriilor și un recuperator ilegal, fără suflet, care acționează prin toate mijloacele (inclusiv din agresarea datornicului) pentru a-l obliga să își achite datoriile restante, ba chiar mult mai mult decât valoarea lor inițială.

Cel mai rapid mod de a obține acești bani este, precum se știe, din cazurile pe larg popularizate în media, prin insuflarea fricii, combinată cu umilirea gravă a persoanei în cauză.

La Kruk România lucrurile stau cu totul altfel: demnitatea debitorilor este pusă pe prim plan, activitatea oamenilor care lucrează aici fiind focusată spre a salva o persoană aflată temporar în dificultate din punct de vedere financiar.

Angajații Kruk respectă în litera și spiritul lor toate reglementările legale, dar și un cod deontologic foarte bine întocmit. Având la bază proceduri clare, nu este de mirare că persoanele datoare sunt la final extrem de mulțumite de modul în care a decurs colaborarea cu această companie de colectare a unor sume restante.

Femeile se tem mai tare de executarea silită a datoriilor!

Statisticile spun că bărbații au tendința de a acumula mult mai des datorii decât femeile, inclusiv credite ipotecare. Pe de altă parte, când sunt în dificultate din punct de vedere financiar și nu își mai pot achita împrumuturile făcute încearcă din răsputeri ca să se descurce singuri. În schimb, cele mai multe femei caută ajutor pentru probleme legate de datoriile pe care le au încă de la primele semne că vor intra în incapacitatea de a-și mai putea achita datoriile. Societățile de colectare chiar afirmă că, de regulă, au de circa două ori mai multe femei, decât bărbați, drept clientelă.

Modul în care te raportezi la o datorie, comportamentul pe care îl ai când ajungi într-un impas financiar este foarte important, iar aceia care lucrează la Kruk România țin seama de acest lucru.

Dacă o să intri pe site-ul Kruk o să găsești acolo inclusiv niște instrumente online gratuite pentru o mai bună gestionare a veniturilor și cheltuielilor, inclusiv pentru o aplicație cu ajutorul căreia vei putea ca să economisești mici sume de bani care, treptat, pot să se acumuleze până la nivelul în care nu vei mai avea nevoie de împrumuturi pentru achiziționarea de anumite bunuri de uz casnic sau pentru un pachet de vacanță.

Ai dificultăți în plata datoriilor? O soluție este aceea de a cere ajutorul celor de la Kruk!

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare