Principalele motive pentru a trece la incalzirea pe peleti

Publicat: Expresul

Din ce in ce mai multe persoane care locuiesc in mediul rural sau la casa iau in calcul alegerea unei metode de incalzire deosebite, ecologice si economice, si anume incalzirea pe peleti. Magazinul online King Pellet ofera persoanelor interesate oportunitatea de a se incalzi in mod modern, conform cerintelor europene.

Fie ca sunt interesati de peleti din lemn, de peleti agricoli, de peleti de tip bedding, fie ca sunt interesati de brichete Pini-Kay, de brichete nestro sau de carbuni de gratar, cu siguranta ca potentialii clienti vor gasi marfa de calitate, insotita de certificate de conformitate, in acest magazin online.

Ce sunt peletii si care sunt avantajele acestor materii prime de incalzire?

Peletii din lemn sunt obtinuti din rumegus si aschii, in timp ce peletii agricoli sunt obtinuti din plante cu tulpina moale. Acestia sunt compacti, realizati dintr-o materie prima curata si foarte bine aleasa, nu polueaza mediul inconjurator, sunt ecologici, reprezinta o resursa de energie moderna si foarte ieftina.

Peletii au o autonomie ridicata, au emisii de fum reduse, praful rezultat din gazele de ardere este alcalin, continutul de metal este scazut, iar sulfurile inexistente. In plus, cenusa rezultata in urma arderii peletilor este un ingrasamant natural ideal!

Ce sunt brichetele si care sunt avantajele acestor materii prime de incalzire?

Brichetele Pini-Kay din oferta magazinului King Pellet au forma paralelipipedica, fiind obtinute prin presarea la temperatura inalta si la presiune foarte inalta a materialului uscat in prealabil.

Aceste brichete au culoarea neagra sau maro si o rezistenta ridicata la umiditate. In plus, brichetele Pini-Kay au o capacitate de ardere indelungata, elibereaza in mod uniform caldura si permit ventilarea proprie a brichetului.

Cele mai citite articole

Avantajele carbunilor pentru incalzire

Carbunii se obtin din carbonizarea lemnului in atmosfera controlata, prin procesul denumit piroliza, in absenta totala a oxigenului. Ceea ce inseamna ca materia lemnoasa, la temperaturi inalte, devine carbune.

Carbunele din lemn este perfect pentru incalzire, nu numai pentru prepararea hranei la jar. Carbunele din lemn se obtine stivuind lemnul in gramezi acoperite cu un strat de argila. Dupa ce sunt arse, o parte din lemn se topeste, consumand oxigenul, iar caldura rezultata transforma restul in carbune.

Avantajele pe termen lung ale peletilor

Pana acum cativa ani, oamenii nici nu cunosteau conceputul de peleti. In prezent, peletii sunt foarte bine aspectati la nivel mondial si tot mai multa lume alege sa treaca la un alt fel de incalzire, fie pe baza de peleti, fie pe baza de brichete.

In cativa ani, se va inregistra o crestere semnificativa la nivel mondial a consumului de peleti. In acest moment, Europa este continentul cu cea mai mare cerere de peleti pentru consum.

Centralele pe baza de peleti sau pe baza de alte materii lemnoase care accepta si peleti sau brichete sunt o optiune din ce in ce mai eficienta, preferata atat de persoanele din mediul rural, cat si de cele din mediul urban, care locuiesc la casa.

King Pellet este o companie care ofera servicii complete in ceea ce priveste exportul de peleti din Ucraina si din Rusia, catre orice destinatie din Europa, la cel mai bun pret.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare