Cum sa alegi paravanul de baie?

Publicat: Expresul

Un element esential daca vrei sa faci dus in cada este un paravan de cada care inmulteste avantajele zilnic. Dar inainte de a face achizitia, fa-ti timp pentru a alege modelul potrivit nevoilor si bugetului tau.

Avantajele unui paravan de baie

Perdeaua de dus care se lipeste de piele sau se ingalbeneste, adevarata inundatie dupa baia copiilor, patinoarul de la iesire…. Ai trait vreodata aceste situatii? Toata lumea!

Ai inteles ca scopul paravanului de baie este evitarea stropilor in baie. Actioneaza ca paravan si protectie pe cada. Nu mai aluneci afara. Este acea carte de siguranta pentru intreaga familie. Fie ca este vorba de dusul revigorant dimineata sau de baia de seara, peretele este un element esential. Impinge eficient apa inapoi in cada si evita stropirea cu apa in camera. Un atu important de siguranta pentru a evita alunecarea pe podeaua uda.

Din motive estetice si igienice, paravanul de baie s-a impus de-a lungul timpului in fata perdelei de dus. Cu siguranta mai scumpe, avantajele sale zilnice merita totusi mica investitie suplimentara:

  • mai usor de intretinut
  • discret la pliat
  • decorativ conform serigrafiei
  • functional cu un suport pentru prosoape
  • poate fi combinat cu un perete de intoarcere

Ce tip de paravan de baie sa alegi?

In instalatiile sale de productie de ultima generatie, se proiecteaza paravane de dus pentru cazi fabricate in functie de nevoile si asteptarile tale. Combinatia dintre functionalitate si design este un motto. Paravanele de dus se disting dupa deschiderea lor.

Depinde de tine sa alegi modelul de paravan de cada care ti se potriveste:

  • Paravan de baie pivotant, solutia atemporala

Acest paravan de baie poate fi pliat spre interior sau spre exterior. Odata pliat pe perete, ofera o economie considerabila de spatiu pentru accesul usor la cada.

  • Paravan de baie glisant, solutia moderna

Acest model este compus dintr-un panou glisant care se suprapune pe un perete pivotant. Paravanul glisant pentru baie combina lungimea optima si protectia maxima! Estetic si modern, acest tip de perete este totusi putin mai scump decat versiunea pliabila.

  • Paravan fix pentru baie

Dupa cum ai inteles, acest tip de paravan de baie este fixat pe perete si, prin urmare, nu se poate misca. La fel ca si celelalte modele, protejeaza impotriva stropirii cu apa, dar are dezavantajul ca trebuie sa te plimbi in jurul lui pentru a avea acces la dus. Prin urmare, este recomandat sa-l instalezi pe o cada mare.

Pe langa tipurile de deschidere, poti alege si un paravan de baie in functie de micile sale accesorii practice. Un suport pentru prosoape fixat pe perete este o solutie bine gandita pentru a te sterge in cada. Poate actiona si ca maner atunci cand doresti sa-l pliezi la perete.

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!