Cum alegi costumul de baie potrivit?

Publicat: Expresul

Cum alegi costumul de baie potrivit?

Alegerea unui costum de baie poate fi o sarcină descurajantă. Există multe opțiuni și noi tendințe de stil în fiecare an. Cu toate acestea, reprezentanţele sexului frumos vor trebui să aleagă din multitudinea de stiluri şi croiuri oferite de designerii de prestigiu. Dar ce modele de costume pot alege?

De ce să alegi un costum de baie întreg?

Alegerea unui costum de baie întreg, dintr-o singură piesă, se  face atunci când se doreşte o acoperire completă. Modelele de costume de baie întregi vor acoperi complet trunchiul, deci este cea mai bună opțiune, pentru o siluetă cu forme şi nu numai. 

Costumele de baie dintr-o singură piesă pot fi recomandate şi celor care fac exerciții fizice sau au alte activităţi precum: întreceri de înot, aerobic în apă etc. 

Pentru un plus de senzualitate, se poate opta pentru un decolteu adânc în V, în spate sau un model fără bretele şi cu tăieturi laterale.

Costum de baie din 2 piese pentru o siluetă de invidiat

Modelele de costume din 2 piese sunt unele dintre cele mai populare stiluri purtate pe plajă în fiecare vară. 

Doamnele care îşi permit expunerea taliei, pot alege un costum din 2 piese – o opțiune excelentă pentru ele. În acest caz întregul abdomen și spatele vor fi vizibile. Se poate cumpăra slipul în set cu sutienul său se pot lua separat. Este posibil să fie nevoie de dimensiuni diferite în partea de sus și de jos, motiv pentru care poate fi mai bine ca piesele să fie cumpărate separat. 

De ce să porți un costum de baie tankini?

Cele mai citite articole

Un costum de baie tankini este format din 2 piese. Se poate alege un model tankini care oferă o acoperire completă a taliei sau care prezintă o parte a secțiunii medii a corpului. Se va alege modelul în care zonă expusă se doreşte a fi văzută. Poate fi o opţiune excelentă pentru gravide, de exemplu. 

Acest model este potrivit pentru cele care doresc să-şi ascundă burtica sau alte imperfecțiuni ale zonei superioare a corpului. De asemenea, oferă o bună lejeritate şi poate fi potrivit pentru orice formă a corpului. Tankini este ideal şi pentru sporturile de plaja şi înot.

Dacă se doreşte o acoperire completă, atunci se poate alege un tankini care se suprapune în partea de jos.

Dacă se doreşte expunerea șoldurilor și taliei, atunci se va opta pentru un tankini până deasupra buricului.

Detalii şi accesorii în partea superioară pentru a mari vizual bustul

Volanele, cataramele, culorile îndrăznețe și imprimeurile, pe lângă push-up, pot accentua bustul. Dacă se doreşte o mărire vizuală a bustului, atunci se va alege un costum de baie cu elemente suplimentare în partea superioară.

Dacă nu se doreşte acest lucru se poate alege un top simplu, fără push-up sau alte detalii, cum ar fi un top triunghi deschis la culoare – şi se va pune accent pe zona opusă, prin volănaşe, catarame, şnururi, imprimeuri etc. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare