Ce formule de lapte praf Topfer sunt potrivite in functie de varsta? Iata ce spun informatiile de specialitate!

Publicat: Expresul

Ce formule de lapte praf Topfer sunt potrivite in functie de varsta? Iata ce spun informatiile de specialitate!

Pentru parinti, hranirea bebelusului reprezinta un aspect cat se poate de important, majoritatea oamenilor fiind constienti de faptul ca micutul are nevoie de o alimentatie speciala pentru a se putea dezvolta intr-un ritm optim. Asadar, medicii recomanda sa se apeleze la laptele matern pentru procesul de hranire, acesta avand in compozitia sa toti nutrientii necesari copilului.

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca, din diferite motive, hranirea sa nu se poata realiza cu lapte matern, fapt pentru care parintii sunt nevoiti sa caute alternative cat mai potrivite pentru nevoile bebelusului. Un exemplu, in acest caz, il reprezinta laptele praf Topfer, formulele respective fiind adaptate in asa fel incat sa poata fi administrate in toate stadiile de dezvoltare ale nou-nascutului. 

Lapte praf Topfer: formule pentru fiecare categorie de varsta

Dupa cum este bine cunoscut, pentru ca o formula de lapte sa fie potrivita copilului, aceasta trebuie sa fie administrata in functie de varsta recomandata pe ambalaj. Asadar, iata care sunt alternativele disponibile pe piata la momentul actual:

1. Lapte praf Bio Lactana Pre

Aceasta formula este recomandat sa fie utilizata ca si completare a laptelui matern, in situatia in care acesta nu este suficient, administrarea putand sa se realizeze de la nastere si pana la varsta de 6 luni. Contine lactoza, precum si acizi grasi polinesaturati cu lant lung, culturi probiotice Bifidus de inalta calitate.

2. Lapte praf Lactana Bio 1

Cele mai citite articole

La fel ca si in cazul anterior, acesta poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 6 luni, el putand fi administrat ca unic aliment de hrana in cazul in care alaptarea nu este posibila. 

3. Lapte praf Lactana Bio 2

Varsta de administrare este de 6-10 luni, laptele continand numeroase vitamine si nutrienti benefici pentru organism.

4. Lapte praf Lactana Bio 3

Acesta este laptele recomandat pentru bebelusii cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 2 ani, in componenta sa gasindu-se pudra de fructe de origine organica: mar, banana, portocala. Continutul mai mare de fibra ajuta la tranzitul intestinal.

In concluzie, acestea sunt principalele alternative disponibile pe piata.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare