Articulatii si oase sanatoase cu Go Vita

Publicat: Expresul

Sanatatea oaselor si articulatiilor reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de o viata echilibrata, fara durere fizica derivata din activitatile zilnice esentiale. Cu toate acestea, odata cu trecerea timpului si lipsa miscarii fizice reculate, acestea ajung sa se slabeasca, sau chiar sa se macine sub greutatea propriului corp, ceea ce va conduce la dificultati in executarea si celor mai simple miscari. Astfel ca, este foarte important sa prevenim pe cat posibil instalarea acestor afectiuni si sa facem tot ce ne sta in putinta in vederea cresterii rezistentei lor. In acest sens, pe langa conturarea unui program zilnic de miscare si o alimentatie care sa contina toti nutrientii necesari, putem sa aducem un plus de putere prin adaugarea in dieta a unor suplimente special concepute in acest sens. Comanda online suplimente pentru articulatii!

Ce sunt suplimentele pentru articulatii?

Suplimentele pentru articulatii sunt in general un complex de vitamine si minerale pentru oase formulat in asa fel incat sa asigure o rezistenta mai mare si sa combata efectele trecerii timpului asupra lor. In combinatie cu un stil de viata sanatos, administrarea de vitamine pentru articulatii poate sa mentina o buna functiune a sistemului locomotor pentru foarte multi ani, trecerea lor nemaifiind un factor de risc major care sa atenteze la rezistenta acestora. 

Aceste suplimente sunt de fapt combinatii ale unor vitamine si minerale care se gasesc in mod natural in organism, dar care, odata cu timpul, nu mai pot fi metabolizate corect, instalandu-se carente ce produc fisuri sau alte afectiuni. Astfel ca, prin administrarea acestora incercam sa suplimentam cantitatile de calciu, potasiu, magneziu, fier si zinc, cat si de vitamine A si C, sau alte variante ale acestora, in asa fel incat sa asiguram o structura sanatoasa si puternica pentru cat mai mult timp.

Un alt element care face parte din complexul necesar in ceea ce priveste sanatatea oaselor si articulatiilor este colagenul. Este o proteina de baza prezenta in majoritatea structurilor tesuturilor din organism si asigura un grad mare de rezistenta si protectie impotriva factorilor degradanti. Il regasim astfel nu doar in oase, ci si in tendoane, cartilaje si muschi, o cantitate insuficienta reprezentand o adevarata problema a intreg sistemului locomotor.

Cele mai citite articole

Cand devine necesara administrarea de suplimente articulatii?

Cel mai adesea, odata cu inaintarea in varsta incep sa apara dureri articulare sau chiar ale oaselor care fac dificila sau chiar imposibila deplasarea in conditii optime. In aceste cazuri, administrarea unor astfel de comprimate devine iminenta in vederea ameliorarii durerilor si tratarii afectiunilor.

Genunchii prezinta cel mai mare grad de risc de deteriorare, fiind articulatiile care suporta cea mai mare greutate a organismului. Fara miscare constanta, care sa mentina puternici muschii care ii ajuta in acest sens, toata presiunea se exercita asupra oaselor, cauzand dureri sau chiar fracturi ale acestora. Astfel ca, se impune includerea in dieta zilnica a unor suplimente articulatii genunchi, care sa compenseze alte deficite pe care le prezinta organismul.

De asemenea, nu doar genunchii pot fi afectati in acest mod. Cu timpul pot aparea probleme in miscarea soldurilor, a mainilor sau chiar a degetelor. De aceea, este foarte important sa se acorde o atentie speciala acestor parti ale corpului nostru, fiind principalele responsabile de deplasare, sustinere sau manipularea anumitor obiecte, pe langa propria greutate. 

De asemenea, la Go Vita veti gasi si o varietate de tratamente topice sau destinate uzului extern. Astfel ca puteti trata durerile aplicand contant solutii sau creme formulate in asa fel incat sa fie absorbite de piele si mai apui de tesuturile dure in vederea ameliorarii uzurii sau fisurilor cauzate de exercitarea unei presiuni mult prea mari pe acestea.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare