Kruk Romania te ajuta sa iti platesti datoriilr

Publicat: Expresul

Ce ar trebui sa faci daca o agentie de debitare directa te contacteaza? Cum sa te comporti atunci cand primesti un apel pentru rambursarea datoriilor? Care sunt sansele de a rezolva problema fara interventia autoritatilor judiciare? 

Acestea sunt intrebarile de baza pe care le poti pune atunci cand te contacteaza pentru prima data firma de colectare creante Kruk Romania. Majoritatea persoanelor contactate de Kruk Romania au intrat in bucla datoriilor, in principal din cauza unor probleme de munca neasteptate sau a unor probleme financiare temporare. 

Specialistii Kruk Romania sunt constienti de acest lucru si, in primul rand, incearca sa evalueze situatia debitorului si sa stabileasca daca dificultatile sale de rambursare sunt pe termen scurt sau pe termen lung, si cat sunt de complicate. Este adevarat ca societatea ofera astfel de metode de rambursare care sunt adaptate situatiei financiare actuale a debitorului. 

Nu iti bate capul cu datoriile

Este foarte important sa incepi comunicarea cu un angajat al firmei de colectare. Il poti contacta intotdeauna la numarul mentionat in notificare si in timpul interviului, pentru a afla toate informatiile referitoare la datoria ta si, in special, modul in care datoria poate fi restituita in rate. Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca problemele tale financiare sunt auzite de catre non-parti interesate. 

Conform prevederilor Legii privind protectia datelor cu caracter personal, angajatii KRUK Romania se ocupa doar de persoanele afectate de obligatia datoriei si solicita intotdeauna confirmarea datelor personale, in primul rand. Incheierea unui acord este cel mai simplu si rapid mod de a scapa de problema datoriei. 

Cele mai citite articole

KRUK Romania, liderul industriei de gestionare a creantelor din Romania, este capabil sa negocieze forma de rambursare a datoriei in aceasta etapa a procesului de recuperare.

Acest lucru este foarte important pentru persoanele aflate intr-o situatie financiara dificila. Prin urmare, se acomodeaza si cu astfel de propuneri, in care imprumutatul plateste plati lunare scazute, adaptate posibilitatilor sale financiare actuale. 

Inevitabilitatea procesului

Daca persoana indatorata impiedica contactul cu agentia de colectare, se presupune ca nu vrea sa colaboreze si nu este interesata sa-si rezolve problema. O astfel de conduita se incheie cel mai adesea in instanta, si, ca urmare a acestui fapt, poate fi inceputa executarea silita. 

Prin urmare, cooperarea cu un specialist de la Kruk Romania ar trebui sa fie in fruntea fiecarui debitor. In cazul procedurilor judiciare, creditorul prezinta instantei o cerere de decizie, prin care se obliga sa restituie obligatia datoriei. 

In plus, debitorul plateste, in general, cheltuielile de procedura judiciara, inclusiv cheltuielile de judecata si costurile reprezentarii legale, adica onorariile pentru consilierul juridic sau avocatul care actioneaza in numele creditorului in instanta.

Executia nu este singura consecinta negativa. In cazul in care debitorul nu raspunde la cererile multiple ale instantei si executorului pentru rambursarea obligatiei de creanta, debitorul poate intra in registrul debitorilor insolventi. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare