Proiecte arhitecturale Cross Design – O garanție pentru performanțe de calitate

Publicat: Expresul

Proiecte arhitecturale Cross Design – O garanție pentru performanțe de calitate

Baza oricărei clădiri durabile este un proiect bun. De aceea, cei de la Cross Design, au ales să lucreze cu unii dintre cei mai buni designeri și arhitecți din România. Ei nu numai că pregătesc un proiect care respectă toate cerințele de reglementare, dar iau în calcul și dorința de a-ți asculta nevoile și de a recrea clădirea viselor tale. Arhitecții firmei de proiectări pot pregăti un proiect pentru construirea de case unifamiliale, clădiri rezidențiale multifamiliale sau complexe rezidențiale, clădiri industriale (depozite, ateliere de reparații, hale metalice), clădiri de birouri și clădiri publice, restaurante.

Oferă proiectarea profesională completă a investițiilor și pregătirea documentației complete de proiectare în toate părțile – sondaj geodezic, raport hidrogeologic, arhitectură – proiectare conceptuală / proiectare detaliată, structuri de construcții, aviz structural, instalații electrice, alimentare cu apă și canalizare, încălzire, ventilație și aer condiționat, eficiență energetică, proiectare tehnologică, inspecție arhitecturală, amenajarea teritoriului, plan de securitate și sănătate, siguranță la incendiu, planificare verticală, plan de urmărire, conturi cantitative, construcții valoare. 

Planuri pentru tine

Cross Design realizează planuri arhitecturale / desene / concepte / proiecte pentru:

Clădiri rezidențiale – case unifamiliale, case de lux, vile, case de vacanță, clădiri rezidențiale decomandate cu un etaj, două etaje și case, case de oaspeți, case de vacanță, case prefabricate din lemn, case pasive, case ecologice, clădiri rezidențiale, complexe rezidențiale. Abordarea se face individual pentru fiecare proiect.

Clădiri publice – restaurante, baruri, magazine, centre comerciale, complexe hoteliere, complexe de wellness și spa, complexe de divertisment, clădiri de birouri, garaje, parcări exterioare și interioare, săli de concerte, teatre, săli multifuncționale, cinematografe, saloane pentru frumusețe, muzee, galerii, școli, centre pentru copii, grădinițe, complexe turistice, piscine exterioare și interioare, săli și facilități sportive, spitale și clinici, centre dentare, centre de reabilitare. Proiectul se bazează pe arhitectură contemporană și design elegant.

Cele mai citite articole

Clădiri industriale – întreprinderi, fabrici, ateliere de producție și complexe, clădiri cu destinație specială, hăli mari – cu o suprafață de peste 20.000 mp, baze de servicii, depozite etc.

Planuri urbane – concepte, scheme și planuri de dezvoltare, proiectarea spațiilor publice, arhitectura peisagistică, urbanism.

Proiecte Cross Design – Avantaje

Clădiri durabile din punct de vedere energetic – arhitectură durabilă, construcție ecologică, arhitectură verde, surse regenerabile de energie, clădiri pasive, clădiri independente de energie, clădiri autonome, construcții cu materiale naturale, metode de construcție ecologice tradiționale, arhitectură organică.

Facilități inginerești – La conceperea proiectelor se tine cont de poduri, tuneluri, canale navigabile și de irigare, stații de epurare, rezervoare, silozuri, laboratoare, centrale electrice, pasaje și pasaje subterane, garduri, rampe, diguri, docuri, terminale, șine, hangare, ziduri de sprijin, protecție structuri.

Proiectare arhitecturală – prețuri. Opinia experților este că prețul designului arhitectural nu este întotdeauna decisiv pentru calitatea produsului final. Proiectele arhitecturale ieftine nu înseamnă proiecte de calitate scăzută – și invers. Valoarea profesională a unui proiect depinde în principal de individualitatea și calitățile unui anumit arhitect / proiectant, iar cei de la Cross Design sunt gata să îți dovedească acest lucru. 

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare