Înainte de a vă face un tatuaj, citiți acest lucru

Publicat: Expresul

Când vine vorba de a ne face un tatuaj, există multe motive pentru care o facem. Pentru cei mai mulți oameni, tatuajele sunt arta care se face pe corp, dar cu mai multe semnificații. Da, unii dintre noi și le fac pentru că sunt atât de adorabile. Mie îmi plac mai ales cele cu semnificație, cum sunt acestea de aici, datorită semnificației din spatele lor. Dragostea este o forță puternică. Mulți dintre noi ne exprimăm prin aceste tatuaje. Nu trebuie ca toată dragostea să fie același lucru, deoarece unele pot fi mai degrabă dragoste frățească decât romantism.

Semnificație

Așa cum am menționat mai sus, permiteți-mi să o spun din nou. Cel mai important lucru despre viitorul tău tatuaj este semnificația. Nu doar o imagine, ci gândește-te cu adevărat la cost și la aspect întreabă-te dacă merită să îl faci? Dacă atunci trebuie să îl aveți pentru că semnificația este atât de puternică, atunci nimic altceva nu va mai conta, nici măcar durerea.

Unii oameni folosesc tatuajele pentru a acoperi cicatrici, ceea ce este foarte mișto. Deși s-ar putea să nu fie suficient pentru a acoperi unele vergeturi, poate ascunde cicatrici mici.

Alegerea dimensiunii potrivite

Dimensiunea tatuajelor joacă un rol important în ceea ce privește felul în care vor arăta și decizia finală. Uneori, în domeniul profesional, nu poți purta un anumit tatuaj mare. Deși tatuajele sunt din ce în ce mai acceptate de către indivizi, acestea nu sunt încă acceptate peste tot. Așa că țineți cont de acest lucru, un tatuaj mic poate fi ușor de ascuns. Există o serie de celebrități care se mândresc cu tatuaje mici și drăguțe care sunt atât de memorabile. Dacă alegeți să le alegeți pe cele mai mari, trebuie să luați în considerare faptul că acestea vor dura mai mult timp, vor costa mai mult și poate chiar mai multe detalii. Verifică mai întâi cu artistul tău pentru că unii nu vor face anumite desene detaliate.

Designul tatuajului tău

Cele mai citite articole

Există o mulțime de locuri în care să îți faci un tatuaj, iar un tatuaj floral pe umăr este unul dintre acestea. Acestea sunt atât de drăguțe și poți alege să le faci mari sau mici. Deși acest loc poate fi un pic dureros, merită din plin. Cred că trandafirul cu un șarpe înfășurat în el este frumos și interesant. Aceste tipuri de tatuaje sunt drăguțe și adorabile. Ies în evidență pe orice parte a corpului poți alege să ai unele foarte mici în spatele urechilor. În ultimii ani, au devenit din ce în ce mai populare chiar și în rândul bărbaților. Când vine vorba de a obține un astfel de tatuaj ar trebui să faci cercetări și să îți faci o idee despre ceea ce cauți.

Cât de multă durere poți suporta?

Durerea tatuajului poate depinde de anumiți factori, cum ar fi toleranța ta la durere și locația. Unele zone ale corpului sunt mult mai dureroase. De asemenea, deși puteți amorți zona, veți simți totuși durerea. În unele cazuri, jumătate din durere este de fapt doar în mintea ta și te poți simți mai liniștit cu o minte calmă.

Personal, am o toleranță ridicată, am câteva tatuaje și intenționez să-mi fac și altele. Am tatuaje pe spate, în partea de jos a coloanei vertebrale, la glezne și la coate, iar acestea sunt locuri sensibile. Trebuie să țineți cont că orice zonă deasupra osului va durea foarte mult. Cu cât tatuajul este mai mare, cu atât mai multă durere va trebui să îndurați. Tatuajele ascunse vor durea mai mult pe termen lung, deoarece își petrec mai mult timp fiind acoperite în loc să ajungă să se vindece.

Poți lua ceva pentru durere înainte de a începe tatuajul. Nu beți alcool înainte de a vă face tatuajul, acest lucru vă va subția sângele. De asemenea, nimeni nu vrea să lucreze pe o persoană beată, poate se comportă ca un prost și poate provoca o mizerie. Pur și simplu nu fiți drogat punct!

Articol publicat initial pe cherryish.ro

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!