Cum sa-ti imbunatatesti arma airsoft?

Publicat: Expresul

Cum sa-ti imbunatatesti arma airsoft?

Vrei sa-ti imbunatatesti arma airsoft? Acest lucru depinde de multe criterii, inclusiv de tipul de arma pe care il ai (tip CO2, gaz, electric sau tip arc). Daca inca nu ai aceste arme, le poti achizitiona dintr-un magazin airsoft in Bucuresti. Iata cele mai bune sfaturi pentru a-ti  imbunatati armele in siguranta!

Care sunt posibilele upgrade-uri de airsoft?

In acest articol, nu discutam despre imbunatatirea FPS interna sau despre puterea replicii tale. In acest articol, discutam trei moduri de a-ti imbunatati replica airsoft: estetica, personalizarea, precum si gama. Concluzie: fiecare upgrade depinde de tipul de replica pe care o ai.

  • Imbunatatirea estetica

In ceea ce priveste imbunatatirea estetica, aproape toate replicile airsoft pot fi personalizate cu accesorii. Pentru a incepe incet, poti adauga la replica o luneta pentru pusca sau un obiectiv reflex, numit si obiectiv cu punct rosu. Aceasta imbunatatire este atat estetica, cat si practica pentru a creste precizia tragerilor in timpul jocurilor. Punctele rosii sau lunetele pentru pusca sunt excelente pentru a-ti  atinge tinta mai repede.

Pentru cei care doresc sa mearga si mai departe in personalizarea replicilor lor, poti adauga, de exemplu si conform replicii tale, un lansator de grenade, imbunatatiri suplimentare, o lampa, un maner tactic si multe alte accesorii. Aceste accesorii nu sunt numai decorative, ci intareste si realismul acestor pistoale airsoft, avand in acelasi timp o parte utila in utilizarea replicii tale.

Cele mai citite articole

Ai grija, totusi, sa nu iti echipezi replica cu orice accesoriu! De exemplu, nu va fi practic sau foarte estetic sa adaugi o luneta pentru pusca la un pistol. Nu este vorba de realism, ci pur si simplu de logica. O arma de mana nu este niciodata echipata cu o luneta pentru pusca, deoarece nu este facuta sa traga pe distante mari, ci cat mai aproape de tinta. De asemenea, daca faci acest tip de montare, este probabil ca obiectivul sa fie prea departe de ochi pentru a-l putea folosi corect. 

  • Imbunatatirea interna

Se recomanda o imbunatatire interna daca doresti sa faci replica mai fiabila sau sa imbunatatesti performanta acesteia. Avand in vedere acest lucru, inlocuieste multe piese mecanice din arma ta airsoft: canon, roti dintate, etansari etc.

Nota: toate partile interne ale replicii tale sunt inlocuibile, interschimbabile.

Asigura-te ca verifici oricum compatibilitatea replicii. Intr-adevar, fiecare replica trebuie sa fie echipata cu o piesa mecanica interna specifica propriului mecanism. Nu exista parti interne universale.

  • Gama imbunatatita

Este usor sa cresti raza de tragere a pistolului tau airsoft cu cateva trucuri. Pentru mai multa autonomie sau precizie in timpul jocurilor, poti, inainte de a incepe modificari mari, deseori foarte scumpe, sa ajustezi greutatea bilelor pe care le folosesti in replica. Intr-adevar, o greutate mai mare va creste precizia tragerilor, dar va reduce distanta maxima. Dimpotriva, bilele mai usoare iti vor permite sa tragi mai departe, dar cu putin mai multa dispersie.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare