Cum alegi meniul de nunta care sa satisfaca exigentele tuturor invitatilor?

Publicat: Expresul

Tinerii care decid sa isi uneasca destinele in fata Ofiterului Starii Civile si in fata lui Dumnezeu incep din timp pregatirile pentru nunta. O nunta cu multi invitati implica multe batai de cap, dar si o nunta mica este la fel de solicitanta.

Mirii trebuie sa se ocupe de toate aspectele unei petreceri reusite. Invitatii trebuie sa se simta bine, sa danseze, sa manance bine, sa fie multumiti de locatie, sa aiba loc de parcare, practic sa se bcuure de toate conditiile.

Pentru ca invitatul care vine la nunta sa plece multumit, trebuie sa manance, sa bea si sa danseze, conform traditiei populare. De aceea, alegerea unui meniu nunta Ploiesti se poate dovedi o reala provocare, deoarece oamenii au varste si preferinte diferite in ceea ce priveste arta culinara.

Exista, totusi, variante de meniu care sa multumeasca pe majoritatea invitatilor, acele meniuri traditionale care includ sarmalele si mamaliguta, friptura si aperitivul bogat.

Meniul de nunta – secretul reusitei oricarei petreceri de nunta

Inainte de a alege meniul de nunta, se alege locatia. Cu cat restaurantul este mai bine amplasat fata de oras, astfel incat invitatii sa poata ajunge repede atat cu masina personala, cat si cu taxiul, cu atat mai bine.

Cele mai citite articole

Dupa alegerea locatiei, se stabileste meniul, impreuna cu profesionistii care lucreaza la bucataria restaurantului. Meniul se alege strict cu gandul la invitati si la preferintele acestora, nu la preferintele mirilor, nasilor sau socrilor.

Preparatele de nunta trebuie sa fie proaspete, delicioase, sa aduca un plus de gust serii. Invitatii isi reiau portia de energie pentru dansurile care urmeaza stand la masa si savurand bucatele alese.

Atat aperitivul, cat si pestele, sarmalele si friptura trebuie sa fie servite atent si in functie de preferintele mirilor pentru invitati. Variantele de meniu sunt favorabile pentru orice buget si pentru orice exigenta.

Asadar, cei care urmeaza sa se distreze in cinstea tinerilor insuratei in salonul de nunta SEVA Ploiesti, vor degusta platouri cu aperitive reci cu cele mai delicioase rulade, salamuri, cascaval, babic, legume, tarte, oua de prepelita, masline, precum si un file de salau cu amestec de legume mexicane, dar si celebrele sarmalute cu mamaliga, ardei si bacon. Cireasa de pe tort a serii nu este tortul mirilor, acela fiind comandat separat, ci friptura cu garnitura de cartofi cu rozmarin si salata de varza alba.

Totodata, mirii pot opta si pentru o alta varianta de meniu, cu preparate familiare tuturor invitatilor, incluzand aperitivul rece, medalionul de somon la gratar cu garnitura de broccoli si celebrele sarmale in foi de varza cu mamaliguta si mixed grill. Cei care sunt mai pretentiosi, pot opta pentru o varianta de meniu care sa contina rondele de somon cu sos de vin, tris de legume, cotlet de porc cu os si cartofi copti cu dressing de marar.

Indiferent care ar fi varianta de meniu aleasa, tinerii insuratei se vor bucura de gusturi minunate, de bucate proaspete, delicioase, care vor fi foarte apreciate de catre invitati si le vor ramane pe buze o perioada indelungata.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare