Cele mai importante accesorii pe care ar trebui să le deții pentru smartphone-ul tău

Publicat: Expresul

Telefoanele smart au devenit, încet, dar sigur, cele mai utilizate tipuri de telefoane mobile. Asta și datorită facilităților de care dispun și a tehnologiei extrem de avansate ce îți permit un nivel de multitasking cum nu s-a mai întâlnit până acum. Procesoarele lor extrem de puternice permit utilizarea lor în foarte multe activități cotidiene, în același timp. Poți, de exemplu să le conectezi la căști și să pornești un call sau un live, iar în tot acest timp poți naviga pe net sau poți trimite mesaje de tip text. Pentru a putea să-ți folosești telefonul smart la capacitate maximă dar și pentru a ți-l proteja în caz de accidente ar trebui să ai în vedere achiziționarea unor accesorii pe care mulți utilizatori le consideră indispensabile. 

       Iată care sunt principalele accesorii pe care ar trebui să le deții pentru un randament optim al telefonul tău smart!

Căști pentru telefon

Pentru o mai ușoară utilizare a telefonului atunci când ești într-o convorbire și ai nevoie de anumite informații de pe net sau din arhiva telefonului, căștile pentru mobil sunt indispensabile. De asemenea, dacă folosești telefonul tău smart ca și navigator GPS și în același timp vrei să asculți muzică sau să conduci mașina, acestea te vor ajuta extrem de mult și te vor scuti de eventuale amenzi pe care ai putea să le primești dacă conduci și utilizezi telefonul fără căști dotate cu microfon. Pe piață găsești extrem de multe modele de căști ce pot reda sunetul la o calitate extrem de bună și sunt proiectate pentru orice tip de ureche. De exemplu, poți apela la casti pentru telefonul tau de la Altex, unde există o gamă extrem de variată atât din punct de vedere al prețului cât și a calității sunetului emis. 

Husă pentru telefon

Dacă căștile fac parte din segmentul destinat confortului utilizării telefonului mobil, husa este extrem de importantă în partea de siguranță a device-ului tău. Chiar dacă ești extrem de atent în utilizarea telefonului există mereu riscul de a a-l atinge de un colț de masă sau de a-l scăpa pe jos. Pentru a limita considerabil deteriorarea lui, poți achiziționa o husă de protecție siliconată sau plasticată. Chiar dacă prețul, în general, este mai mare, îți recomand alegerea unei huse siliconate deoarece minimizează extrem de mult daunele generate de un eventual impact.

Bateria externă 

Cele mai citite articole

Este extrem de folositoare atunci când alegi să faci drumeții în natură. Probabil te-ai întâlnit de multe ori cu acel 1% al bateriei telefonului, extrem de înspăimântător, atunci când ai avut mai mare nevoie de telefon. Pentru a nu ajunge să ți se închidă telefonul în situații delicate îți recomand achiziționarea unei baterii externe, iar dacă nu vrei să-ți îngreunezi mult rucsacul sau bagajul poți apela la o astfel de baterie externă de mici dimensiuni.  

Selfie stick-ul

Acest accesoriu, atât de utilizat pentru selfie-uri, poate fi folosit și pentru a te poza cu un fundal plin de obiective turistice. Indiferent că este vorba despre o cascadă, un peisaj montan sau o clădire monument, dacă ești singur sau îți dorești să ai o amintire împreună cu cineva legat de un anumit loc, îți poți mări numărul de accesorii pentru telefonul tău cu un selfie stick.

Așadar, pentru a-ți spori gradul de confort atunci când utilizezi telefonul mobil dar și pentru a-ți proteja device-ul preferat, ai nevoie de o pereche de căști dotate cu microfon, o husă (siliconată, preferabil), o baterie externă și un selfie stick.

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!