Ce beneficii îți aduce email hostingul?

Publicat: Expresul
email hosting

Email hostingul este un serviciu care îți poate aduce beneficii reale pentru afacerea ta, de la crearea unei imagini profesioniste în rândul clienților, până la eficientizarea proceselor de muncă din cadrul companiei tale.

Pentru că întotdeauna prima impresie contează și pentru că dacă ai un business, de oricare natură ar fi el și oricât de mare, pur și simplu nu îți permiți să pierzi clienți, o imagine bună pentru compania ta este cu adevărat necesară.

Dincolo de strategiile pentru branding sau comunicare pe care ți le-ai propus, este mai important decât crezi să ai o adresă de email personalizată cu numele companiei tale. Doar în acest mod vei inspira încredere și seriozitate și vei convinge clienții că discută cu adevărat cu profesioniști.

Cele mai citite articole

Email hosting este un tip de serviciu de găzduire web optimizat pentru organizaţii şi echipe pentru care comunicarea prin email este esenţială. Serviciul va utiliza numele tău de domeniu (ex. angajat@domeniucompanie.ro) pentru un plus de credibilitate şi profesionalism, atât în rândul clienților, cât și a angajaților.

Email hostingul este așadar un serviciu pe care nu poți să nu îl folosești, mai ales că nu vei cheltui resurse financiare mari pentru acesta, dar vei obține rezultate pozitive pe termen lung la nivel de capital de imagine și eficiență.

Achiziționează serviciul de email hosting aici: https://www.hostx.ro/gazduire-site/business-email-hosting.html

Iată ce beneficii majore îți aduce utilizarea unui serviciu de email hosting:

  • Câștigi capital de imagine: compania ta va fi catalogată de către clienți ca fiind una de încredere, cu oameni profesioniști, care știu să își facă treaba cu succes. Mai mult, marca ta va avea expunere de fiecare dată când vei comunica cu un client, atât prin semnătura din email, cât și prin numele domeniul în sine.
  • Căștigi încrederea clienților: aceștia se vor simți în siguranță și vor fi deschiși la propunerile de afaceri pe care le vei face.
  • Gestionezi ușor corespondența: toate comunicările tale vor fi pe același server.
  • Ai spațiu de stocare în funcție de necesitățile tale: poți opta pentru pachete cu mai multe sau mai puține adrese de email personalizate.
  • Eficientizezi munca echipei tale: se pot schimba facil documente, note, taskuri sau contacte în cadrul echipei tale cu doar cateva click-uri.
  • Poți adăuga sau elimina adrese de email pe măsură ce componența echipei tale se schimbă.
  • Accesezi simplu şi rapid emailurile din orice locaţie, de pe desktop sau telefon, folosind browserul favorit.
  • Ai securitate și protecție anti spam și anti malware: corespondența ta va fi verificată impotriva malware-ului, incercărilor de fraude şi a Spam-ului folosind o platforma specializată.
  • Criptarea informațiilor transmise: schimburile de informații și documente vor fi criptate integral pentru ca acestea să rămână în siguranță
  • Serviciul de email hosting se activează în câteva minute și îți oferă și posibilitatea de a face backup la emailuri.

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!