Care sunt cele mai importante motive pentru care sa organizezi sedinta foto de nunta la Palatul Noblesse?

Publicat: Expresul

Tinerii care isi unesc destinele si decid sa merga pentru restul vietii pe acelasi drum au de planificat foarte multe lucruri, pentru ca nunta lor sa fie una de poveste. Cand vine, insa vorba despre sedinta foto de nunta, ei trebuie sa aleaga cu mare grija o locatie potrivita, in care sa se poata bucura de o experienta inediata, de neuitat. De exemplu, Palatul Noblesse isi deschide portile pentru viitorii miri care vor sa se bucure de fotografii desprinse parca din revistele de specialitate. Este vorba despre o cladire din inima Capitalei, care a reusit sa treaca testul timpului si care este disponibila pentru evenimente private!

O locatie cu iz istoric

Ridicata in anul 1881, cladirea a reusit sa supravietuiasca peste 100 de ani, amintind astazi celor care ii trec pragul de vremurile de odinioara. Arhitectura minunata si deosebita transforma palatul intr-o atractie incredibila, in imediata proximitate a Pietei Universitatii. In prezent, cladirea este complet renovata si mobilata in interior cu foarte mult bun gust. Mai mult, cei care intra in cladirea din centrul Capitalei se simt de parca ar face un salt in timp, dar totusi ar ramane ancorati in prezent! Fotografiile realizate aici par de fiecare data scoase dintr-un basm in care mirii si miresele sunt personajele principale, care isi traiesc propria poveste, departe de ochii iscoditori ai oamenilor!

Palatul Noblesse dispune si de o gradina superba

Un alt motiv pentru care Palatul Noblesse este o alegere inspirata pentru sedinta foto de nunta este acela ca imobilul dispune si de o superba gradina, care ofera tinerilor posibilitatea de a duce sedinta foto inclusiv in exterior. Este vorba despre un spatiu natural, care este absolut spectaculos mai ales primavara si toamna, atunci cand natura isi imbraca straiele noi sau le dezbraca pentru a se pregati pentru sezonul rece!

Cele mai citite articole

Libertate in miscare

Este esential ca tinerii care isi planuiesc sedinta foto sa aleaga un spatiu in care sa se bucure de libertate in miscare si in care sa nu fie limitati din niciun punct de vedere. Superbul palat le ofera viitorilor miri aceasta posibilitate, indiferent daca aleg sa faca pozele in interior sau in exterior. Mi mult, ei se pot simti confortabil aici, fara ca alti oameni sa ii priveasca in timp ce pozeaza pentru obiectivul camerei foto!

Accesibil pentru toata lumea

Nu in ultimul rand, minunatul palat din centrul Bucurestiului este extrem de accesibil cu orice mijloc de transport, fie ca este personal sau in comun. Spre deosebire de cei care cred ca trebuie neaparat sa mearga la munte sau la mare pentru a gasi cladiri interesante in care sa faca sedinta foto de nunta, tinerii care aleg sa vina aici isi pot eficientiza programul si, in acelasi timp obtin fotografiile pe care si le-au dorit dintotdeauna!

Sedinta foto trebuie sa fie unul dintre cele mai deosebite pentru tinerii care urmeaza sa isi spuna ,,Da!”. De aceea alegerea locatiei este esentiala: doar intr-un spatiu de vis pot obtine mirii poze extraordinare!

Cele mai citite articole

Articole Asemanatoare